3D-scan

mystart

De 3D-scan is op dit moment een van onze best lopende producten volgens Dennis Vollebregt. Ondanks zijn drukken baan als commercieel directeur bij Technicom plant hij regelmatig een dag in om mee te gaan met het maken van 3D-scans bij bedrijven.

Alle kanten van machines bekijken
"Toen ik voor het eerst las over de mogelijkheden van de 3D-scan wist ik gelijk dat dit iets voor Technicom zou kunnen zijn. Met een 3D-scan kan je door de hele fabriek lopen en machines en installaties van alle kanten bekijken. Net als Google maps, maar dan in een fabriek", zo vertelt Dennis.

Interactief en realistisch
In de scan zijn kunnen interacties worden ingebouwd zoals lesmateriaal, e-learnings, video’s, animaties en assessments. Er zijn veel toepassingen, maar de meest gebruikte zijn wel inwerktrainingen (onboarding en pre-baording), veiligheidstrainingen en functietrainingen. Maar de scans worden ook gebruikt bij verbetertrajecten, toolbox meetings, onderhoudsprojecten of om na te meten of iets past. Bijvoorbeeld het plaatsen van een steiger of hoogwerker.

Kleine onderdelen vormen het grote geheel
De 3D scan bestaat uit heel veel foto’s die aan elkaar gezet worden in een 3D Space. Als er iets wijzigt aan een machine of installatie hoeft dus niet de hele scan opnieuw gedaan te worden.


Foto's van de werkvloer tijdens bedrijf.Interactieve elementen worden verwerkt in de 3D-animatie.


Meer weten over de 3D-scan? Plan een gesprek in met onze opleidingsadviseur.

Afspraak maken

Een voorproefje zien van een 3D-scan met interactieve onderdelen?

Vraag een demo aan

loader