Dé opleider in techniek, en veiligheid.

Technicom brengt in kaart wat de leervraag van de organisatie is en hoe medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Vaak zien we daar een ‘gat’ waarbij we helpen om dat gat te dichten door middel van het ontwikkelen van leerprogramma’s en verzorgen van opleidingen en/of trainingen. Technicom biedt inhoudelijke begeleiding door docenten, beschikt over eigen leermodules en biedt een goede organisatie rondom het opleiden. Wij bieden onze opleidingen aan op vaste locaties door heel Nederland en ook bij bedrijven op de werkvloer. Hierbij gebruiken we diverse onderwijsvormen (klassikaal, individueel, online en incompany).

Het centraal stellen van de werkomgeving van cursisten, de samenwerking met bedrijven, de deskundigheid van onze docenten, de afwisseling in leervormen en innovatie in het onderwijs, vormen voor ons een belangrijke basis. Wij geloven dat mensen en organisaties sterker worden door continu te blijven leren. Daar leveren wij met onderwijs op elke mogelijke manier graag een bijdrage aan.

Bekijk ons team

Steeds vernieuwen maakt je sterk. Als mens en organisatie.

“Met Technicom hebben wij de afgelopen 30 jaar altijd de opleidingsbehoefte van onze klanten als uitgangspunt genomen. Er is veel veranderd de afgelopen 30 jaar, maar de behoefte aan goed opgeleide vakmensen blijft. Door te blijven ontwikkelen staan wij waar we nu staan en zijn we klaar voor de toekomst. De vragen van onze klanten hebben wij vertaald in een eigen opleidingsmodel en eigen lesvormen die we invullen met eigen leermiddelen en docenten. Geen enkel bedrijf heeft dezelfde processen en is hetzelfde georganiseerd. Hier hebben wij oog voor en spelen we op in. Onze aanpak is resultaatgericht, professioneel, met passie en gericht op het opleiden van vakmensen die passen bij de organisatie.”

Robert Goedhart – Directeur

Erkende aanbieder van beroepsonderwijs

Technicom is een door het Ministerie van Onderwijs erkende aanbieder van beroepsonderwijs. Daarom controleert de Onderwijsinspectie ons periodiek op de kwaliteit van het onderwijs, de kwaliteit van de examinering, de borging van de kwaliteit en het kwaliteitsmanagementsysteem. Verder bekijkt de Onderwijsinspectie in hoeverre wij onze organisatie continu verbeteren en cursisten en bedrijven actief betrekken bij de kwaliteit van onze opleidingen.