Contentbibliotheek met eigen leerpaden en materialen

Academy online

Kennismodules zijn bedoeld om kennis uit hoofden, systemen en handleidingen vast te leggen in leermodules. Het doel hiervan is om kennis duurzaam vast te leggen en om deze toegankelijk te maken voor een specifieke doelgroep. Bijvoorbeeld voor operators of monteurs.

Dààrom Academy online!

  • Eigen leerpaden

  • Overal toegankelijk

  • Layout in huisstijl

  • Makkelijk uit te breiden

Jarenlange ervaring

Al ruim 10 jaar gebruiken wij voor opleidingen en trainingen een digitale leeromgeving. Naast het publiceren van digitaal lesmateriaal in allerlei vormen (pdf, e-learning, video etc) zorgen we er ook voor dat interactie op diverse vlakken mogelijk is. Zo werken wij met het insturen van opdrachten naar docenten, een online docent die benaderd kan worden via Teams-meeting, het invullen van evaluaties, het maken van zelftoetsen etc.

Een aparte omgeving met eigen bedrijfsstijl

Onze standaard opleidingen zijn in de academy gevuld met digitaal lesmateriaal dat Technicom in eigen beheer ontwikkeld heeft. De beknopte modules behandelen een onderwerp of thema en worden ook verwerkt in maatwerk opleidingen. Iedere maatwerkopleiding wordt met een unieke opleidingsplattegrond in de academy gezet en wordt gevuld met standaard modules en specifieke bedrijfsmodules. De academy kan per bedrijf opgemaakt worden met de huisstijl van het bedrijf. Denk daarbij aan het logo, bedrijfskleuren die geintegreerd worden in knoppen en achtergronden, bedrijfsspecifieke foto’s etc.