De wereld om ons heen verandert snel. Door technologische ontwikkelingen, robotisering, digitalisering en globalisering verandert de logistieke arbeidsmarkt steeds mee. De vraag naar goed opgeleide vakmensen is enorm en vraagt van werkenden en werkzoekenden om te blijven leren en mee te veranderen.

Technicom is onderdeel van het samenwerkingsverband JijPlus Logistiek, waarin vier opleiders gezamenlijk werken aan vernieuwend onderwijs in de logistiek.

JijPlus Logistiek

Moderne leermethoden

JijPlus heeft kortdurende, flexibel opgebouwde en gepersonaliseerde leereenheden ontwikkeld voor volwassenen die werkzaam of werkzoekend zijn. De leereenheden zijn bovendien voorzien van moderne leermethoden zoals e-learning, podcasts, leervideo’s en praktijkopdrachten.

Terug naar de schoolbanken hoeft niet meer om verder te ontwikkelen binnen de logistiek, of een stap richting de logistiek te maken. Starten kan heel laagdrempelig door het volgen van losse modules in combinatie met praktijkbegeleiding. Een volledig diploma is in veel organisaties niet eens nodig.

Toch verder richting een erkend mbo-certificaat of mbo-diploma op niveau 2 of 3, dan kan dat ook!