Opfriscursus Natuurkunde, Wiskunde en Scheikunde

In de mbo-opleidingen Operator A, B en C worden naast inhoudelijke vakken ook de exacte vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde gegeven. De opfriscursus is bedoeld om weggezakte kennis weer op te halen of om je alvast goed voor te bereiden op de opleiding.

Startdata:  
Duur: maximaal 3 maanden
Incompany: direct
Individueel: direct
Individueel: € 435,-- (incl toets, excl. BTW)
Incompany: op offertebasis
 
De Technicom opfriscursus wi/na/sk behandelt de volledige theorie van de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde. De inhoud van de vakken is ter voorbereiding op de te volgen opleiding. Voor de Operator C opleiding worden de wiskunde, natuurkunde en scheikunde van de operator B opleiding behandeld. De opleiding is bedoeld ter voorbereiding en wordt wel afgetoetst maar niet afgesloten met een certificaat.

Opfriscursus na/wi/sk: een goed begin is het halve werk

In de mbo-opleidingen Operator A, B en C worden naast inhoudelijke vakken ook de exacte vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde gegeven. De opfriscursus is bedoeld om weggezakte kennis weer op te halen of om je alvast goed voor te bereiden op de opleiding. Tijdens het volgen van de cursus is er 40 week een (online) docent beschikbaar om vragen over de lesstof te beantwoorden.

De opfriscursus wordt afgesloten met een kennistoets.

Starten met de opfriscursus Natuurkunde, Wiskunde, Scheikunde?
Belangrijk om te weten:

✔ Starten is mogelijk zonder eisen aan vooropleiding. ✔ Leren vindt plaats op de eigen locatie in eigen tijd. Begeleiding op afstand is 40 uur per week beschikbaar. ✔ De cursus wordt afgesloten met een kennistoets. ✔ Er kan het best gestart worden 3 maanden voordat de operator A, B of C opleiding van start gaat.

loader