Werkvergunningen-TRA
(E-permit) Shell Moerdijk

Wat is de juiste training voor mij?

Deze training Werkvergunningen-TRA vervangt de oude "papieren versie". De training is bedoeld voor iedereen die niet beschikt over een geldig certificaat voor Moerdijk. Als u wel beschikt over een geldig certificaat kunt u zich aanmelden voor de transitietrainingen. Bent u houder of aanvrager en beschikt u niet over een geldig certificaat, dan kunt u via onderstaand schema bepalen welke training u moet volgen.
Klik op het schema om het te vergroten.

Werkvergunningen-TRA
(E-permit) Shell Moerdijk

De standaard aanvrager- of houdertraining voor Permit Vision is verplicht voor contractors die werkzaamheden op Shell Moerdijk uitvoeren. Deze training dient iedere 5 jaar te worden herhaald. Per 1 september 2020 worden alleen trainingen verzorgd die gericht zijn op Permit Vision. Indien in 2021 een training is gewenst die gericht is op het oude papieren werkvergunningsysteem zal hiervoor toestemming moeten worden verleend door de Permit Vision Site Administrator van Shell Moerdijk. Na 31-12-2021 zal deze toestemming nimmer meer worden verleend. Verder zijn onderstaande punten nog van belang:


Punt 1: aanvrager- of houdertrainingscertifcaten die zijn behaald met het oude papieren werkvergunningsysteem zijn, als het VGM district over is op Permit Vision, alleen geldig als de aanvrager of houder de Permit Vision transitietraining heeft gedaan.


Punt 2: deze pagina gaat niet over de Permit Vision transitietraining (knoppen training) of trainingen die in het kader van een turnaround of project worden gegeven. Voor de transitietrainingen kunt u hier terecht.

Aanvragertraining

Om te kunnen deelnemen aan de Werkvergunningen-TRA (E-permit) aanvragertraining van Shell Moerdijk dient u minimaal aan onderstaande eisen te voldoen:


✔ Geldig VCA-VOL certificaat ✔ Minimaal 3 jaar HSE-volwassenheid ✔ Vakvolwassen ✔ Nederlandse taal vaardig in woord en geschrift ✔ Algemene veiligheidstraining Shell Moerdijk, Pernis of Rheinland gevolgd ✔ Kennis van het aan het werk gerelateerde documenten op BBS-2 en -3 niveau ✔ Toegang tot het terrein van Shell Moerdijk (een geldige toegangspas).


Heb je de training op Pernis gevolgd? Stuur dan een e-mail met bewijs van het volgen van de training naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een gebruikersnaam en wachtwoord.


Engelstalige aanvragertraining: Een Engelstalige aanvragertraining kan op aanvraag worden verzorgd. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

 

Praktische informatie

De Technicom Werkvergunningen-TRA (E-permit) Shell Moerdijk training voor aanvragers kan gevolgd worden door contractors die werkzaamheden uitvoeren op Shell Moerdijk.

Trainingsdata:  
Lestijden: 08:30 – 16:30 uur
Trainingsdata: Klik hieronder op de knop voor inschrijven om de geplande data te bekijken.
   
Kosten: € 145,-- (excl. BTW)
per persoon
Incompany: op offertebasis

Praktische informatie

De Technicom Werkvergunningen-TRA (E-permit) Shell Moerdijk training voor houders kan gevolgd worden door contractors die werkzaamheden uitvoeren op Shell Moerdijk.

Trainingsdata:  
Lestijden: 12:30 – 15:30 uur
Trainingsdata: Klik hieronder op de knop voor inschrijven om de geplande data te bekijken.
   
Kosten: de training wordt georganiseerd
door Shell
Incompany: op offertebasis

Houdertraining

Om te kunnen deelnemen aan de Werkvergunningen-TRA (E-permit) houdertraining van Shell Moerdijk dient u minimaal aan onderstaande eisen te voldoen:


✔ Geldig VCA Basis certificaat ✔ 0.5 jaar werkzaam als vakman (HSE volwassen) ✔ Vakvolwassen ✔ Nederlands kunnen spreken en lezen ✔ Algemene veiligheidstraining Shell Moerdijk, Pernis of Rheinland gevolgd. ✔ Kennis van het aan het werk gerelateerde documenten op BBS-2 en -3 niveau ✔ Minimaal 1 maand werkzaam op Pernis of Moerdijk ✔ Toegang tot het terrein van Shell Moerdijk (een geldige toegangspas)


Heb je de training op Pernis gevolgd? Stuur een e-mail met bewijs van het volgen van de training naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een gebruikersnaam en wachtwoord.


Engelstalige houdertraining: Een Engelstalige houdertraining kan op aanvraag worden verzorgd.

 

 

loader