Leiding geven voor technici

De opleiding Leidinggeven voor technici is bedoeld voor operators en technici die leiding geven, leiding gaan geven of leidinggevende taken uitvoeren. In deze opleiding werkt de deelnemer aan zijn persoonlijke leiderschapsvaardigheden en aan leert een aantal taken en verantwoordelijkheden die leidinggevenden in de industrie vaak hebben.

Doel van de opleiding

Operationeel leidinggevenden in de techniek zijn vaak doorgegroeid vanuit een technische functie. Zij beschikken vaak al over de juiste kennis van het bedrijf, de processen en de producten. Leiding geven vraagt echter ook om andere kwaliteiten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn Persoonlijk leiderschap, Timemanagement, Organisatiebeleid binnen de industrie, Organisatiestructuren, Planningen maken, Kosten, OEM kennis, inkoop binnen de industrie.

Startdata:
Deze opleiding is individueel te volgen en kan op ieder moment gestart worden.

Startdatum
Vervolgdata & lestijden
nieuwe data worden binnenkort gepland

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt 40 uur.

Instroomeisen:

Er is geen specifieke voorkennis of vooropleiding noodzakelijk.

De kosten bedragen € 895,-- (excl. BTW)


Deze opleiding is nu ook GRATIS via NL leert door te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

De belangrijkste onderwerpen binnen deze cursus zijn persoonlijk leiderschap, timemanagement, organisatiebeleid binnen de industrie, organisatiestructuren, planningen maken, kosten, OEM-kennis, inkoop binnen de industrie.

Na afronding van het traject is de deelnemer bewust wat leiding geven in de industrieën inhoudt en hoe zijn eigen leiderschapsstijl anderen kan beïnvloeden. Daarnaast doet de deelnemer kennis op over organisaties, beleid en werken in de industrie en techniek. Na afronding van het traject kan de deelnemer instromen in de vervolgopleiding Operations Management.

Opleidingsvorm

De opleiding wordt deels zelfstandig gevolgd en deels via online workshops. Deze kennen een vaste cyclus. De onderliggende theorie kan de deelnemer zelfstandig online bestuderen.

loader