Timemanagement met Trello

De opleiding Timemanagement met Trello is voor mensen die het gevoel hebben dat ze geen grip hebben op hun ‘TO DO’s’ en dat ze steeds achter de feiten aanlopen. In deze opleiding leer je de basisprincipes van timemanagement en vooral hoe je die principes toe kan passen met behulp van de gratis app Trello.

Doel van de opleiding

Het doel van deze opleiding is dat je overzicht hebt op de taken die je moet uitvoeren en dat je die op een gestructureerde manier in kan plannen. Niet meer steeds de twijfel “Ben ik niet een TO DO vergeten?” of de paniek als iemand begint over een taak die je totaal ontschoten was en waar je niks mee hebt gedaan. Na deze opleiding heb je al je taken in Trello en heb je het vertrouwen en de rust dat alles onder controle is.

Lesdata:
Op aanvraag.

Locaties:

De opleiding (lessen en gesprek) wordt online verzorgd.

Bijzonderheden:

De lesdata bestaan uit drie online (groeps)lessen en één individueel coaching gesprek. Op lesdag 4 ben je niet de volledig dag aanwezig, maar alleen op het tijdslot (van een uur) van jouw gesprek. Tijdens lesdag 1 krijg je dat tijdslot te horen. Deelname aan de 3 lessen en het gesprek (les 4) is verplicht.

Opleidingsduur:

4 weken

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt 24 uur.

Instroomeisen:

Er zijn geen instroomeisen voor deze opleiding. De opleiding is te volgen als je nog nooit met Trello hebt gewerkt en ook als je al een meer ervaren gebruiker bent.

Studiebenodigdheden:
De training en de lessen worden online verzorgd. Een telefoon, tablet, laptop of PC met een stabiele internetverbinding zijn nodig om de training te volgen en de leermiddelen te raadplegen.

Daarnaast heb je een Trello account nodig. Die kan je gratis aanmaken. Lukt dat niet, dan krijg je daar in de eerste les uitleg over.

De kosten bedragen € 640,-- (excl. BTW)

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

De belangrijkste onderwerpen van deze opleiding zijn:

✔ persoonlijke productiviteit: grip op jouw tijd en taken ✔ hulpmiddelen voor time management: werken met de online tool Trello ✔ samenwerken: effectief (online) samenwerkenNa afronding van de opleiding weet jij hoe je grip houdt op jouw tijd, kun je werken met Trello en heb je een overzichtelijk Trellobord met al jouw doelen, projecten en taken.

Heb je nog nooit eerder met Trello gewerkt? Geen probleem. Tijdens de les krijg je daar genoeg uitleg over.

Opleidingsvorm

Er zijn drie online (groeps)lessen, gericht op het leren hoe je een goede workflow kan opzetten.

Na de lessen ga je steeds aan de slag met opdrachten. In de opdrachten ga je de theorie direct toepassen door stap voor stap je eigen Trellobord met jouw doelen, projecten en taken vorm te geven.

Daarnaast is er een individueel coaching gesprek met de docent. Hierin bespreek je jouw werksituatie en het Trellobord dat je gemaakt hebt in de opdrachten en krijg je persoonlijke feedback, specifiek op jouw situatie.

loader