Start operatorklas in Amsterdam

mystart

De afgelopen jaren boden wij in de regio Amsterdam al de mogelijkheid om via individueel leren een operatoropleiding te volgen. In september 2019 is het ook mogelijk om de opleidingen Operator A en Operator B via de klassikale variant te volgen.

De eerste les is op maandag 16 september 2019 en start om 9:00 uur. Er zijn 40 lessen per jaar en elke les duurt 5 uur. De eerste 3 uur geeft de docent les en daarna hebben de leerlingen nog 2 uur studiebegeleiding. Deze uren worden gebruikt voor begeleid leren, oefenen, voortgangsgesprekken en functieopdrachten maken.

De docent is elke maandag tot 17:00 uur beschikbaar voor extra ondersteuning en begeleiding. Daarnaast krijgt elke leerling een eigen praktijkbegeleider toegewezen die de leerling op de eigen werkplek begeleidt bij het praktijkdeel van de opleiding.

Meer weten? Ik vertel u graag meer over onze opleidingsmogelijkheden. Telefonisch of in een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op met Martin Brandenburg via 010 -231 37 33 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

loader