Succesvolle seminar in aanloop naar start nieuwe Operator C opleiding

Opleidingen / 25 april 2024

Op 4 april april vond een inspirerende bijeenkomst plaats voor de lancering van de vernieuwde Operator C opleiding. De bijeenkomst, op een prachtige locatie aan het water in Vlaardingen, werd gehouden voor belangstellenden uit de industrie.

Moderne, interactieve lesmethoden

De nadruk lag tijdens de bijeenkomst op de vernieuwde lesmaterialen voor de Operator C opleiding. Waar deze tot nu toe nog op een theoretische manier werd vormgegeven, presenteerden diverse sprekers enthousiast de details van de nieuwe lesmethoden en -tools, zoals e-learnings, video’s en een educatief spel. Het hoogtepunt van de vernieuwing is een geavanceerde simulatiesoftware waarmee real-life fabrieksomgevingen nagebootst kunnen worden en cursisten via de geïntegreerde simulatieopdrachten hun kennis direct met de praktijk kunnen toetsen. De simulatiesoftware is gerealiseerd in samenwerking met Mobatec – Model Based Technology, een ervaren specialist op het gebied van process modelling in een groot scala aan fabrieken.

Enthousiast

De aanwezige gasten reageerden zeer positief op de demonstraties van de nieuwe lesmaterialen. “De praktijk binnen de opleiding komt echt een enorme stap dichterbij,” merkte een van de deelnemers op. “Het is geweldig om te zien hoe technologie wordt ingezet om een realistische leerervaring te bieden.”

De nieuwe lesmaterialen zullen voor het eerst worden toegepast in de klas die in september 2024 van start gaat. Ook de cursisten die vanaf dat moment kiezen voor individueel leren, kunnen profiteren van deze geavanceerde leermiddelen, waardoor ze optimaal voorbereid worden op hun toekomstige rol in de industrie.

Meer informatie?

Wij zetten de komende maanden de laatste puntjes op de i en kijken uit naar de start van deze nieuwe fase voor de Operator C opleiding waarmee we willen zorgen voor hoogwaardig en innovatief onderwijs in de industrie.

In de nieuwe stijl van de e-learnings hebben wij informatie voor je beschikbaar. Wil je meer weten over de nieuwe C opleiding en tegelijk een sneak peak van de nieuwe e-learning ervaren? Laat je gegevens achter en ontvang de info in je mailbox.

Gegevens invullen

Gerelateerde nieuwsberichten