Maatwerk voor uw organisatie

mystart


Iedere opleiding en cursus van Technicom kan ook op maat worden verzorgd. De vraag van uw organisatie staat hierin centraal.

Bij een maatwerk opleiding kunt u alle trainingen uit ons opleidingsaanbod aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Of u kunt een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen en leervormen.

Hieronder een greep uit de producten en diensten die bij maatwerk mogelijk zijn.


Opleidingstraject ontwikkelen

Scholing van medewerkers is belangrijk. Wanneer uw medewerkers zich ontwikkelen, komt u als bedrijf ook verder. Een goed geschoolde medewerker blijft zich constant ontwikkelen binnen de functie, wat weer bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelen. Een opleidingstraject zorgt ervoor dat kennis en vaardigheden direct ingebed worden in uw organisatie. Zo ziet u zichtbare verbetering van resultaten op de werkvloer. Maar hoe ontwikkel en start je een leertraject? Wij helpen u graag met het ontwikkelen van een opleidingstraject.


Kennis borgen

Net zo belangrijk als kennis ontwikkelen is kennis borgen. We kennen het allemaal: een medewerker vertrekt. Om het verlies van unieke en cruciale kennis en praktijkervaringen van vertrekkende medewerkers tegen te gaan, is het van belang dat kennis optimaal hergebruikt wordt. Maar hoe doe je dat?

Zorg dat de ‘best bewaakte’ geheimen van uw organisatie gedeeld worden zodat iedereen hiervan profiteert. Het is zonde als medewerkers moeite hebben om taken op een efficiënte manier uit te voeren als zij niets afweten van deze ‘beste manier van werken’? Wij brengen mensen samen, verenigen de best practices en zetten die om in standaard werkprocedures.


Incompany opleidingen

Een incompany opleiding biedt veel voordelen: de inhoud van de opleiding is flexibel en wordt op maat gemaakt voor uw organisatie. Daarnaast bespaart u ook op de reiskosten en reistijd van deelnemers/collega’s.


Assessments

Assessments zijn er in allerlei vormen en maten: 0-metingen, opdrachten, examens, noem maar op. Voor diverse organisaties ontwikkelen wij assessments om inzicht te geven in het niveau van medewerkers. Met inzicht in dit niveau, kan de opleidingsbehoefte heel specifiek afgestemd worden waardoor je écht aansluit op de ontwikkelpotentie van medewerkers en zij dus zaken leren die voor hen echt relevant zijn.


E-learning

Steeds meer bedrijven zetten in op e-learning. E-learning maakt leren makkelijker, leuker én effectiever. Dit gebruiken we in ons reguliere aanbod, maar we kunnen ook e-learnings op maat maken.


Kennisdagen

Wij kunnen over techniek gerelateerde onderwerpen kennisdagen organiseren. Ook interesse in een speciale op maat gemaakte kennisdag voor jouw medewerkers? Neem dan contact op met ons.


Thema's

Wij bieden maatwerktrajecten aan rondom diverse thema's, maar hier stopt het niet bij. Maatwerk kent talloze mogelijkheden.

Wil je een opleidingsadvies op maat, advies binnen een ander thema of meer weten over de maatwerk mogelijkheden?
Neem dan contact op met Eva Lowinsky via 010-2313738. Zij helpt je graag verder.

Inzetbaarheid

Onboarding

Kennisbehoud

Coaching / begeleiding

Leiderschapsontwikkeling

Duurzaam personeel

 

Automatisering en innovatie

loader