Maatwerk

mystart

Een passende oplossing voor al uw vraagstukken


De maatschappij is in ontwikkeling. Bedrijven zijn in ontwikkeling. Geen bedrijf, afdeling of team is hetzelfde. Dat maakt het lastig een opleiding te vinden die precies aansluit bij uw behoeften. Daarom bieden wij onderwijs op maat aan. Wij voorzien in opleiden in de onderwerpen die voor u het meest relevant zijn op het moment dat deze voor u het meest relevant zijn. Onze maatwerk opleidingen bieden een programma passend bij de vraagstukken waar uw organisatie voor staat.

Waarom Technicom?


Ervaring

Wij hebben al ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal, waardoor we over veel kennis en materiaal beschikken


Binding met praktijk

Hybride docenten: doordat onze docenten verbinding hebben met de beroepspraktijk, zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Cursisten hebben recht op het verwerven van de nieuwste kennis en dat kunnen wij op deze manier bieden. Kwaliteit voor de klas dus.


Blended learning

Van klassikale trainingen tot interactieve e-learning modules. Voor organisaties heeft blended learning veel voordelen omdat het de medewerker centraal zet. Wij bepalen gezamenlijk met u de ideale mix aan lesvormen die bij uw organisatie past.


Alles onder één dak

We kunnen in alle facetten voorzien: leslocaties, docenten, lesmateriaal, examens. Doordat wij het opleidingsproces van A t/m Z in eigen hand hebben, kunnen wij alles rondom de opleiding goed op elkaar afstemmen. Hierdoor kunnen wij opleidingen en trainingen snel en zo goed mogelijk verzorgen.


Gunstige prijs

Wij kunnen snel en tegen lage kosten een opleidingspakket samenstellen

Het kan natuurlijk dat een opleiding uit ons standaardaanbod al enigszins goed aansluit op uw vraag. Het aanpassen van deze opleiding door bijvoorbeeld praktijkopdrachten aan te passen of toe te voegen zodat het aan uw wensen voldoet, kan dan een goede oplossing voor uw vraag zijn.

Ook kunnen wij een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen en lesvormen. Wilt u bijvoorbeeld het kennisniveau van een hele afdeling verhogen of wilt u een workshop voor coaching op de werkplek? Het kan allemaal. Onze opleidingen spitsen we volledig toe op uw vraag en uw werkpraktijk.

Opleiden volgens uw wensen

Zoekt u ook een opleiding die helemaal aansluit op uw wensen? Wij kunnen, gezamenlijk met u, een maatwerk opleiding samenstellen waarbij u keuze heeft tussen een aangepaste opleiding uit ons standaardaanbod of een volledig nieuw ontwikkelde opleiding.

Benieuwd naar de producten en diensten die wij aanbieden?
Lees hier meer.

Leidinggevende verdieping bij Euramax
André Vossen aan het woord


‘’De Technicom opleidingen zijn aangepast aan werken bij Euramax. Naast de standaardlesstof passeren organisatiespecifieke situaties de revue en maken mensen functieopdrachten die op maat zijn gemaakt. Bovendien is de lesstof te volgen op een moment dat dit het beste past binnen het werk. Zowel Technicom als Euramax houdt van innovatie en ontwikkeling op een praktische en flexibele manier.”

Klanten die u voor gingen
Op maat gemaakte training voor mentoren en teamleiders bij Hill’s Pet Nutrition

"Voor sommige cursisten is het al even geleden om in de schoolbanken te zitten en niet iedereen is gemotiveerd om (zelfstandig) te leren. Door de intensieve en praktijkgerichte instructie op de werkplek kunnen cursisten meer kennis opdoen, zelfvertrouwen krijgen en betere vaardigheden leren van hun mentor."


- Jan Voorwinden, Teamleider en mentor TOP-plan

loader