Modules

E-learning of met begeleiding

Met losse modules bieden wij een flexibele, modulare manier van leren aan. Deelnemers kiezen zelf welke modules ze volgen en in welke volgorde. Daarnaast is er de keuze om alleen de theorie (e-learning) van een module te volgen maar ook de variant met begeleiding. Een deelnemer met een logistieke werkplek kan dan voor iedere module aan de slag met het praktijkgedeelte.

Het geleerde kan direct in de praktijk toegepast worden! Zo kom je snel en effectief steeds een stapje verder in het logistieke vakgebied.

Technicom maakt voor deze opleiding gebruik van het lesmateriaal van JijPlus Logistiek.

Een module wordt bij voldoende resultaat afgesloten met een Jij-plus certificaat.

Het lesmateriaal wordt digitaal aangeboden via de leeromgeving van JijPlus. Moderne onderdelen zoals podcasts, leervideo's en animaties zijn verwerkt in de e-learnings van de modules. Ook het insturen van praktijkopdrachten verloopt via de digitale leeromgeving.De kosten voor een losse module (alleen e-learning) bedragen € 50,-- (excl. BTW)

De kosten voor een module inclusief begeleiding bedragen € 399,-- (excl. BTW)

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Opleidingsvorm

De opleiding is een combinatie van zelfstudie door middel van e-learning (met interactieve moderne onderdelen) en begeleiding in de praktijk. Bij een module inclusief begleiding, wordt de lesstof afgesloten met een passende praktijkopdracht die wordt beoordeeld door onze praktijkbegeleider. Op de werkvloer heeft de deelnemer een praktijkopleider van het bedrijf nodig om vragen te kunnen stellen mbt de theorie of de praktijkopdrachten.

Als de deelenemer losse modules kiest, dan vindt het leren digitaal plaats via de digitale leeromgeving van JijPlus. Er kan dan plaats- en tijdonafhankelijk geleerd worden.

loader