MBO-certificaat

Niveau 2 of 3

Een MBO-certificaat is een erkend bewijs dat je een deel van een MBO-opleiding hebt afgerond.

Een MBO-certificaat omvat meerdere modules en is te behalen op niveau 2 en niveau 3. Je kunt één mbo-certificaat halen, maar daarna ook verder gaan met de andere certificaten en zo uiteindelijk het volledige MBO-diploma behalen.

Technicom maakt voor deze opleiding gebruik van het lesmateriaal van JijPlus Logistiek.

Een MBO-certificaat bevat meerdere modules waarbij je het theorie- èn het praktijkgedeelte doet. Je hebt toegang tot de e-elarnings en er is een docent aan je toegewezen die je ondersteunt bij de praktijkopdrachten en deze beoordeelt.

Als je MBO-certificaten combineert tot een volledig diploma, dan zijn aanvullend de onderdelen Nederlands, rekenen en Loopbaan & Burgerschap nog verplicht voor het behalen van het erkend diploma

De kosten voor een MBO-certificaat bedragen € 1.995,-- (excl. BTW)

Kies je na een behaald certificaat voor nòg een MBO-certificaat maar dan voor een ander vakgebeid, dan bedragen de kosten € 1.000,-- (excl. BTW) voor dit vervolgcertificaat.

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Opleidingsvorm

De opleiding is een combinatie van zelfstudie door middel van e-learning (met interactieve moderne onderdelen) en begeleiding in de praktijk. Iedere module wordt afgesloten met een passende praktijkopdracht die wordt beoordeeld door onze praktijkbegeleider. Op de werkvloer heeft de deelnemer een praktijkopleider van het bedrijf nodig om vragen te kunnen stellen mbt de theorie of de praktijkopdrachten.

loader