Docent worden bij Technicom: een uitdagende rol in de technische wereld

Technicom / 18 januari 2024

Wie energie krijgt van werken als docent in de techniek, vindt bij Technicom de ideale plek om die rol op te pakken. Als docent bij Technicom ben je niet alleen een kennisoverdrager, maar ook een inspirator en mentor voor de cursisten. De vereisten gaan verder dan enkel theoretische kennis; docenten bij Technicom beschikken over uitgebreide praktijkervaring in de techniek, industrie en logistiek. Heb jij veel praktijkervaring en wil je starten als docent? Bij Technicom kun je jezelf ontwikkelen en de benodigde onderwijsbevoegdheden halen.

Diversiteit binnen je functie als docent

Wat Technicom uniek maakt voor docenten, is de mogelijkheid om hun eigen stempel te drukken op het lesmateriaal en mee te werken aan de inhoud van nieuwe onderdelen, lessen of e-learnings. In verschillende vormen kun je meewerken aan de ontwikkeling, van het schrijven van lessen tot het reviewen van teksten of het opnemen van instructievideo’s. Technicom blijft altijd in beweging dus er is volop werk aan de winkel.

Docent als motivator

Bij Technicom gaat het niet alleen om het overbrengen van kennis, maar ook egeleiden de docenten hun cursisten naar een hoger niveau van vakbekwaamheid. Met praktijkopstellingen of op de werkplek ondersteunen zij onze cursisten bij de ontwikkeling van hun vaardigheden en vakmanschap.

Wil jij ook met ons meewerken aan de ontwikkeling van de professionals in de techniek en industrie?

Bekijk onze vacatures