Dé opleider in techniek, en veiligheid.

Al meer dan 30 jaar is Technicom gesprekspartner voor advies over het ontwikkelen van medewerkers en leiden wij eersteklas vakmensen op voor de (proces)techniek en logistiek. Technicom wil mensen ontwikkelen tot waardevolle werknemers met eigentijdse kennis en vaardigheden.

Technicom brengt in kaart wat de leervraag van de organisatie is en hoe medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen. Vaak zien we daar een 'gat' waarbij we helpen om dat gat te dichten door middel van het ontwikkelen van leerprogramma’s en verzorgen van opleidingen en/of trainingen. Technicom biedt inhoudelijke begeleiding door docenten, beschikt over eigen leermodules en biedt een goede organisatie rondom het opleiden. Wij bieden onze opleidingen aan op vaste locaties door heel Nederland en ook bij bedrijven op de werkvloer. Hierbij gebruiken we diverse onderwijsvormen (klassikaal, individueel, online en incompany).

Het centraal stellen van de werkomgeving van cursisten, de samenwerking met bedrijven, de deskundigheid van onze docenten, de afwisseling in leervormen en innovatie in het onderwijs, vormen voor ons een belangrijke basis. Wij geloven dat mensen en organisaties sterker worden door continu te blijven leren. Daar leveren wij met onderwijs op elke mogelijke manier graag een bijdrage aan.


Wie werken er bij Technicom?

Bij Technicom werken ruim 50 mensen die één ding gemeen hebben: een passie voor opleiden en ontwikkelen van mensen. Wij doen graag alles in eigen beheer: lesgeven, examineren, ontwikkelen van leermiddelen en IT-systemen en het ontwikkelen van bedrijfsopleidingen. Wij hebben ervaring, weten goed wat werkt in de praktijk, maar zijn ook steeds op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen.

Wil jij ook bij Technicom werken?
Bekijk onze vacature pagina voor de actuele openstaande vacatures.


(Nog) niet op de foto:

Kees Amesz (Docent)
Tjibbe Beimers (Advies & Ontwikkeling)
Egbert Bennen (Docent)
Ben Bongers (Advies & Ontwikkeling)
Piet Boulogne (Facilitair)
Angelique Dietzenbacher (Docent)
Erwin Dietzenbacher (Marketing & Sales)
Rein Doek (Docent)
Axel van Es (Docent)

Dion van Gent (Docent)
Amber Ghani (Advies & Ontwikkeling)
Ronald Korporaal (Assessor)
Pieter de Koster (Advies & Ontwikkeling)
Milko Kurvers (Docent)
Patrick Laarakkers (Docent)
Erik Leidekker (Docent)
Marianne Mol (Trainer)

Wim Schouten (Docent)
Jan Smeets (Docent)
John Veeken (Docent)
Jaimy Verhoeff (Administratie & Examinering)
Aart Vredenborg (Assessor)
Mariëlle Willems (Docent)


Steeds vernieuwen maakt je sterk. Als mens en organisatie.

“Met Technicom hebben wij de afgelopen 30 jaar altijd de opleidingsbehoefte van onze klanten als uitgangspunt genomen. Er is veel veranderd de afgelopen 30 jaar, maar de behoefte aan goed opgeleide vakmensen blijft. Door te blijven ontwikkelen staan wij waar we nu staan en zijn we klaar voor de toekomst. De vragen van onze klanten hebben wij vertaald in een eigen opleidingsmodel en eigen lesvormen die we invullen met eigen leermiddelen en docenten. Geen enkel bedrijf heeft dezelfde processen en is hetzelfde georganiseerd. Hier hebben wij oog voor en spelen we op in. Onze aanpak is resultaatgericht, professioneel, met passie en gericht op het opleiden van vakmensen die passen bij de organisatie."

Robert Goedhart - Directeur

Erkende aanbieder van beroepsonderwijs

Technicom is een door het Ministerie van Onderwijs erkende aanbieder van beroepsonderwijs. Daarom controleert de Onderwijsinspectie ons periodiek op de kwaliteit van het onderwijs, de kwaliteit van de examinering, de borging van de kwaliteit en het kwaliteitsmanagementsysteem. Verder bekijkt de Onderwijsinspectie in hoeverre wij onze organisatie continu verbeteren en cursisten en bedrijven actief betrekken bij de kwaliteit van onze opleidingen.

loader