Middelbare Veiligheidskunde (MVK): leren van en met elkaar

De middelbaar veiligheidskundige van nu is geen wandelende encyclopedie die alle arbo-regeltjes uit zijn hoofd kent of een politieagent die in de gaten houdt of iedereen zich aan de regels houdt.

De middelbaar veiligheidskundige van nu is een veiligheidsprofessional die zijn kennis toepast in de praktijk, die beleid uitvoert en aanscherpt, die denkt in risico’s en het beheersen van die risico’s. Hij is bovenal de verbindende schakel tussen alle betrokkenen die op de werkplek voor een veilige omgeving moeten zorgen.

Samen leren met collega-veiligheidskundigen, communiceren, adviseren en toewerken naar concrete resultaten zijn de pijlers van onze MVK-opleiding.

 

Over de MVK-opleiding

De MVK-opleiding wordt verzorgd in Rotterdam (Hoogvliet) en Terneuzen. Alle praktische informatie over kosten, lesroosters, inhoud, opzet en instroomeisen is te vinden op de productpagina van de MVK-opleiding.

De keuze om een opleiding te gaan doen is een belangrijke keuze. Daarom adviseren wij altijd om je goed te (laten) informeren over de inhoud van de opleiding, de studiebelasting, de manier van leren, de begeleiding die je krijgt en wat er van je verwacht wordt.

Neem daarom gerust contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over de MVK-opleiding.

Vragen of hulp nodig? Bel dan naar 010-2313733 of stuur een e-mail

loader