Besloten ruimten

Startdata:
Klassikaal:

13-11-2023

Duur: 2 uur
Lestijden: 9:00 – 11:00 uur
Incompany: direct
Klassikaal: € 75,-- (excl. BTW)
Incompany: op offertebasis
 
Meer informatie over deze opleiding? Maak een afspraak met onze opleidingsadviseurs.

Besloten Ruimten: als contractor werken volgens de (veiligheids)regels van een bedrijf

Veel bedrijven stellen eisen aan contractors die op hun terrein komen werken. Soms zijn dit algemene eisen, zoals een VCA certificaat of cursus Gasmeten, maar vaak zijn dit specifieke trainingen van het bedrijf. De Besloten Ruimten training is gericht op contractors die bij Shell Pernis of Shell Moerdijk werkzaamheden in besloten ruimten gaan verrichten en hiervoor een werkvergunning aan moeten vragen. Naast deze trainingen voor Shell, ontwikkelt Technicom opleidingen, trainingen en instructies voor contractors op het gebied van veiligheid voor diverse bedrijven. Met onze inhoudelijke expertise en ons team van consultants, auteurs en onderwijskundigen, zorgen wij voor een trainingsprogramma dat helemaal is afgestemd op werksituaties in uw organisatie. Zo kunnen contractors veilig en volgens uw regels hun werk doen.

Ter afsluiting van de Besloten Ruimten training ontvangt u een certificaat met een geldigheid van 5 jaar en een vermelding in het veiligheidspaspoort. Hiermee kunnen aanvragers van een werkvergunning deze aanvragen voor werkzaamheden in besloten ruimten.

Besloten Ruimten

In de twee uur durende training Besloten Ruimten leren de contractors de belangrijkste regels en richtlijnen voor het werken in besloten ruimten:

✔ Wat is een besloten ruimte?
✔ Gevaren van een besloten ruimte
✔ Voorzorgsmaatregelen
✔ Rollen en verantwoordelijkheden
✔ Reddingsplan


Ter afsluiting van de Besloten Ruimten training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname en een vermelding in het veiligheidspaspoort.

De Besloten ruimte training volgen?
Belangrijk om te weten:

✔ De Besloten Ruimten training is een verplichte training ✔ Na afloop van de training wordt een examen gemaakt ✔ Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een bewijs hiervan ✔ Het resultaat wordt ook vermeld in het veiligheidspaspoort ✔ De Besloten Ruimten training kan ook op andere locaties of tijden worden verzorgd

loader