Voorschakeltraject operator

In de mbo-opleidingen Operator A, B en C worden naast inhoudelijke vakken ook de exacte vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde gegeven. Met dit voorschakeltraject kan de deelnemer weggezakte kennis van deze vakken ophalen maar ook weer wennen aan het volgen van een opleiding en hoe dat in het dagelijkse leven past.

De lesstof wordt aangeboden via de digitale leeromgeving waarbij voor diverse onderwerpen korte instructievideo's beschikbaar zijn.

Startdata:  
Incompany: direct
Individueel: direct
Duur: maximaal 3 maanden
Individueel: A/B: € 435,-- (incl toets, excl. BTW)
C: € 435,-- (excl. BTW)

Als de deelnemer aansluitend start met een volledige operatoropleiding dan wordt het bedrag in mindering gebracht op de opleidingskosten.

Incompany: op offertebasis
 
Tijdens het volgen van de cursus is er 40 uur per week een (online) docent beschikbaar om vragen over de lesstof te beantwoorden.


Voorschakeltraject operator: een goed begin is het halve werk

Deelnemers die de wens hebben om een operator A of B opleiding te gaan volgen, raden wij aan om het voorschakeltraject te doen. Dit traject is een goede voorbereiding op het volgen van een volledige mbo-opleiding. De kennis van wiskunde, natuurkunde en scheikunde kan worden opgefrist en de deelnemer kan alvast wennen aan het volgen van een opleiding en hoe dat met de privé- en werksituatie gecombineerd kan worden.

Na het bestuderen van de lesstof wordt de kennistoets op een van de opleidingslocaties van Technicom gemaakt. Het resultaat van deze toets wordt meegenomen in ons advies over het geschikte instroomniveau voor de opleiding operator A of B.

Deelnemers die willen starten met Operator C en hun weggezakte kennis van de exacte vakken willen ophalen, doen er goed aan om het voorschakeltraject te volgen voorafgaand aan de start van de operator C opleiding.

Omdat het voorschakeltraject voor Operator C puur ter eigen voorbereiding is, wordt hier geen kennistoets afgenomen.

Starten met het Voorschakeltraject Operator?
Belangrijk om te weten:

✔ Starten is mogelijk zonder eisen aan vooropleiding. ✔ Leren vindt plaats op de eigen locatie in eigen tijd. Begeleiding op afstand is 40 uur per week beschikbaar. ✔ De cursus voor operator A en B wordt afgesloten met een kennistoets.✔ De cursus voor operator C wordt niet afgesloten met toets. ✔ Er kan het best gestart worden 3 maanden voordat de operator A, B of C opleiding van start gaat.

loader