Operator C theorie

De operator C theorieopleiding is voor cursisten die alleen theoretische verdieping willen, die eerst de theorie willen doen of die in hun huidige functie niet de praktijk kunnen doen, een goede keuze. In een later stadium kunnen deelnemers de praktijkopleiding volgen om een volledig mbo-diploma te halen.

Startdata:  
Klassikaal: Hoogvliet september 2023
Individueel: Direct starten in Rotterdam, Heerenveen, Elsloo, Elst, Zaandam of Terneuzen
Incompany: Direct
Individueel: € 4.700,- (excl. BTW)
Incompany: op offertebasis

In verband met BTW-vrijstelling factureren wij vanuit twee BV's.


Meer informatie over deze opleiding of een van onze andere opleidingsmogelijkheden?

Operator C: een volwaardig gesprekspartner die verbetervoorstellen doet

Minder ervaren collega-operators begeleiden, kritisch kijken naar werkprocessen en zinvolle verbetervoorstellen doen; dat zijn belangrijke verantwoordelijkheden van de operator C. Met de Technicom procesoperator C opleiding vergroot uw medewerker zijn of haar kennis en inzicht in procestechniek en productieprocessen. Een operator procestechniek die onze opleiding Operator C heeft gevolgd, weet hoe een goede balans bewaard kan worden tussen economische belangen, veiligheid en milieubewustzijn in het productieproces. Hij of zij kan risico’s en belangen tegen elkaar afwegen en durft beslissingen te nemen: een serieuze gesprekspartner die signaleert, analyseert en initiatief neemt.

De manier om op het kennisniveau van een Operator C te komen

De Technicom theorieopleiding Operator C (mbo niveau 4) is een eenjarig diepgaand vervolg op de opleiding Operator B (theorie)opleiding. Naast verdieping in de algemene vakken uit de Operator B opleiding, verdiept de cursist zich in het eigen vakgebied. Het opleidingsprogramma vraagt om een flinke dosis inzet van de cursisten. De theorie die behandeld wordt omvat alle vakken van de volledige Operator C opleiding. Na het behalen van het theoriecertificaat kan de cursist het praktijkgedeelte van de Operator C opleiding gaan volgen om een volwaardig Operator C diploma op mbo niveau 4 te behalen.

✔ Vaste startmomenten (september/februari) door het hele land ✔ Vaste structuur met ingeplande les- en examenmomenten ✔ Lessen volgen samen met andere cursisten ✔ Individuele voortgangsgesprekken ✔ Aanvullende begeleiding door online docent (40 uur per week) ✔ Toegang tot online leeromgeving met aanvullende video tutorials

✔ Starten op elk moment ✔ Persoonlijke les- en examenplanning ✔ Zelfstandig leren ✔ Wekelijkse docent beschikbaar op één van onze opleidingslocaties ✔ Individuele voortgangsgesprekken ✔ Aanvullende begeleiding door online docent (40 uur per week) ✔ Toegang tot online leeromgeving met aanvullende video tutorials

✔ Starten op elk moment ✔ Lesvorm en -planning aan te passen aan bedrijf ✔ Inhoud van de opleiding aan te passen aan bedrijf

Meer informatie over opleidingsvormen van onze operator opleidingen?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Het gewenste resultaat met de juiste opleidingsvorm

Onze Operator C opleiding is in heel Nederland te volgen, in verschillende opleidingsvormen. Bij iedere vorm krijgen cursisten intensieve studiebegeleiding van een online docent, in een eigen digitale leeromgeving. Deze docent is 40 uur per week beschikbaar voor het beantwoorden van diverse vragen.

Starten met de Operator C opleiding?
Belangrijk om te weten:

✔ Starten is alleen mogelijk met een volwaardig diploma Operator B, het certificaat Operator B theorie of gelijkwaardig. ✔ Het praktijkdeel van de Operator C kan tijdens of na de theorieopleiding worden gevolgd (mits men in het bezit is van een operator B diploma).✔ Voor instroom in de praktijkopleiding is een werk- of stageplek nodig bij een erkend leerbedrijf. ✔ Toetsing vindt plaats door kennistoetsen over de verschillende vakken.

loader