Vernieuwde MVK-opleiding start op 7 februari in Hoogvliet

mystart

Op 7 februari gaat onze geheel vernieuwde MVK-opleiding van start. Wij verzorgen de MVK-opleiding nu ruim 10 jaar en waren één van de eerste erkende aanbieders in Nederland.

In die 10 jaar is de MVK'er ook een veelgevraagde functie geworden. De MVK'er is een vakman. Dan is een logische vraag: "Wat maakt iemand een vakman?". Wij hebben daar uitgebreid onderzoek naar gedaan en ook een aantal workshops met TNO en bedrijven georganiseerd. De uitkomst is onder meer dat de Vakman van de 21e eeuw niet alleen vakinhoudelijke kennis heeft, maar ook in staat is om te blijven leren, zelfstandig informatie kan vinden, mee kan gaan met vernieuwingen, kan analyseren en verbeteren en zelfvertrouwen heeft.

In onze vernieuwde MVK-opleiding worden de theorie en praktijk helemaal geïntegreerd. De uitdaging voor de deelnemer zal veel minder komen te liggen in het reproduceren van kennis en veel meer in het leren denken en handelen als de MVK'er van de 21e eeuw. Hiervoor krijgt de deelnemer tijdens de opleiding de juiste bagage mee. Kijk voor meer informatie op onze mvk-opleidingspagina. Wilt u een persoonlijk advies, neem dan contact met ons op.

loader