Altijd en overal leren via de Technicom app!

mystart

Om het leren nog makkelijker en toegankelijker te maken heeft Technicom een mobiele app gelanceerd. De Technicom app geeft toegang tot jouw opleiding. Waar je ook bent. Wanneer je wilt.

Vanaf het nieuwe schooljaar kan je ook via jouw mobiel of tablet toegang krijgen tot de opleiding die je volgt.

De app van Technicom biedt de mogelijkheid om online te leren. Of het nu gaat om een veiligheidscursus of een operatoropleiding. Alle functionaliteiten die via MyCollege beschikbaar zijn kunnen nu ook via de app gebruikt worden:

“Online leren op mobiel of tablet voor alle MyCollege studenten!”

Met de Technicom mobiele app heb je onder meer: ✔ alle informatie over de opleiding op één plek ✔ toegang tot het lesmateriaal van uw opleiding ✔ de mogelijkheid om lesmateriaal offline te bekijken ✔ extra uitleg door de online docent ✔ onbeperkt toegang tot alle video tutorials ✔ de mogelijkheid om met klasgenoten te communiceren ✔ extra mogelijkheid tot oefenen via zelftoetsen.

De app is beschikbaar voor alle cursisten van Technicom die toegang hebben tot MyCollege.
Ga naar de AppStore of Google Play en zoek op Technicom of Mycollege
Of klik op onderstaande logos:

 

De app is bedoeld voor cursisten van Technicom. Wilt u ook online leren maar heeft u nog geen account voor MyCollege? Bel dan naar 010-2313733 of gebruik het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

loader