Werkvergunningen-TRA
(E-Permit) Shell

Deze E-Permit training is geldig voor Shell Pernis en Shell Moerdijk.

Wat is de juiste training voor mij?

Volg het schema hieronder.

De training Werkvergunningen-TRA E-permit is verplicht voor contractors die werkzaamheden uitvoeren bij Shell.

Startdata: Klik hieronder op 'Direct inschrijven' voor een overzicht met cursusdata.  
Klassikaal: Klik hieronder op de knop voor inschrijven om de geplande data te bekijken.
Lestijden: 08:30 – 16:30 uur
Duur: 1 dag
   
Kosten:  
Klassikaal: € 145,-- (excl. BTW)
Offertebasis: De cursus kan ook georganiseerd worden op aanvraag voor groepen van 8 t/m 12 deelnemers

Voor het aanmelden voor de Werkvergunningen-TRA training van Shell is het belangrijk rekening te houden met de volgende voorwaarden:

✔ Een geldig VOL-VCA certificaat is verplicht ✔ Minimaal 5 jaar HSE vakvolwassenheid voor aanvragers ✔ Kennis van de specifieke risico's van de locatie waar het werk wordt uitgevoerd ✔ Kennis van aan het werk gerelateerde documenten op BBS 2 niveau✔ Toegang tot het terrein van Shell (een geldige toegangspas)

 

Meer weten over de Shell contractortraining Werkvergunningen-TRA E-Permit? Maak een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.

 

Werkvergunningen-TRA
(E-Permit) Shell

In de ééndaagse training Werkvergunningen-TRA E-Permit leren de contractors om zelf digitaal een werkvergunning en een taakrisicoanalyse te maken volgens de procedures van Shell. Dit is nodig om bepaalde werkzaamheden die risicovol zijn uit te mogen voeren bij Shell. De volgende onderwerpen komen aan bod in deze training:
✔ Omvang van het werk bepalen ✔ Identificeren van risico’s en beheersmaatregelen ✔ Autoriseren ✔ Beheersmaatregelen verifiëren ✔ Verstrekken ✔ Startwerkbespreking ✔ Uitvoeren en supervisie houden ✔ Controle en afsluiting

De training Werkvergunningen-TRA (E-permit) volgen?
Belangrijk om te weten:

✔ Een geldig VCA-VOL certificaat is verplicht. ✔ Minimaal 5 jaar HSE-volwassenheid is verplicht om vergunningen te mogen aanvragen bij Shell. ✔ De cursus wordt getoetst met een examen. ✔ Bij voldoende resultaat ontvangt de contractor een bewijs van deelname en een stempel in het veiligheidspaspoort met een geldigheidsduur van 5 jaar. ✔ De Werkvergunningen/TRA E-permit is geldig bij Shell Pernis en Moerdijk.

loader