Werkvergunningen-TRA
Papieren werkvergunning

Wat is de juiste training voor mij?

Volg het schema hieronder.


De Technicom Werkvergunningen-TRA training kan gevolgd worden door contractors die werkzaamheden uitvoeren op Shell Moerdijk.

Startdata:  
Klassikaal: 24-04-2020, 15-05-2020
22-06-2020, 10-08-2020
Lestijden: 08:30 – 16:30 uur
Duur: 1 dag
Incompany: direct
   
Kosten:  
Klassikaal: € 145,-- (excl. BTW)
Incompany: op offertebasis

Voor het aanmelden voor de Werkvergunningen-TRA training van Shell is het belangrijk rekening te houden met de volgende punten:

✔ Een geldig VOL-VCA certificaat is verplicht ✔ Minimaal 5 jaar HSE vakvolwassenheid voor aanvragers ✔ Lesmateriaal moet worden bestudeerd voor de cursus ✔ De WV-TRA cursus kan ook incompany worden verzorgd

 

Meer weten over de Shell contractortraining Werkvergunningen-TRA? Maak een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.

 

Werkvergunningen-TRA

In de ééndaagse training Werkvergunningen-TRA leren de contractors om zelf een werkvergunning en een taakrisicoanalyse te maken volgens de procedures van Shell. Dit is nodig om bepaalde werkzaamheden die risicovol zijn uit te mogen voeren bij Shell Pernis of Shell Moerdijk. De volgende onderwerpen komen aan bod in deze training:

  • Wettelijke regels en bepalingen
  • Onderdelen van een werkvergunning
  • Onderdelen van een taakrisicoanalyse (TRA)
  • Inschatten en verminderen van risico’s
  • Maken van een werkvergunning
  • Maken van een TRA

Ter afsluiting van de training Werkvergunningen-TRA maken de deelnemers een taakrisicoanalyse en een werkvergunning, die ze aan de overige deelnemers presenteren.

De training Werkvergunningen-TRA volgen?
Belangrijk om te weten:

✔ Een geldig VCA-VOL certificaat is verplicht. ✔ Minimaal 5 jaar HSE-volwassenheid is verplicht om vergunningen te mogen aanvragen bij Shell. ✔ Het lesmateriaal moet vóór de start van de cursus bestudeerd worden. De cursus wordt getoetst met een examen. ✔ Bij voldoende resultaat ontvangt de contractor een bewijs van deelname en een stempel in het veiligheidspaspoort met een geldigheidsduur van 5 jaar.

loader