Werkvergunningen-TRA

De Technicom Werkvergunningen-TRA training training is gericht op contractors die bij Shell Pernis of Shell Moerdijk werkzaamheden gaan verrichten.

Startdata:  
Klassikaal: 23 november 2018 (Hoogvliet)
14 december 2018 (Hoogvliet)
Lestijden: 08:30 – 16:30 uur
Duur: 1 dag
Incompany: direct
   
Kosten:  
Klassikaal: € 145,--
Incompany: op offertebasis

Voor het aanmelden voor de Werkvergunningen-TRA training van Shell is het belangrijk rekening te houden met de volgende punten:

✔ Een geldig VOL-VCA certificaat is verplicht ✔ Minimaal 5 jaar HSE vakvolwassenheid voor aanvragers ✔ Lesmateriaal moet worden bestudeerd voor de cursus ✔ Een WV-TRA stempel Pernis is ook geldig in Moerdijk ✔ Een WV-TRA stempel Moerdijk is niet geldig in Pernis ✔ De WV-TRA cursus kan ook incompany worden verzorgd

 

Meer weten over de Shell contractortraining Werkvergunningen-TRA? Maak een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs.

 

Werkvergunningen-TRA: als contractor werken volgens de (veiligheids)regels van een bedrijf

Veel bedrijven stellen eisen aan contractors die op hun terrein komen werken. Soms zijn dit algemene eisen, zoals een VCA certificaat of cursus Gasmeten, maar vaak zijn dit specifieke trainingen van het bedrijf. De Technicom Werkvergunningen-TRA training training is gericht op contractors die bij Shell Pernis of Shell Moerdijk werkzaamheden gaan verrichten. Naast deze trainingen voor Shell, ontwikkelt Technicom opleidingen, trainingen en instructies voor contractors op het gebied van veiligheid voor diverse bedrijven. Met onze inhoudelijke expertise en ons team van consultants, auteurs en onderwijskundigen, zorgen wij voor een trainingsprogramma dat helemaal is afgestemd op werksituaties in uw organisatie. Zo kunnen contractors veilig en volgens uw regels hun werk doen.

Werkvergunningen-TRA

In de ééndaagse training Werkvergunningen-TRA leren de contractors om zelf een werkvergunning en een taakrisicoanalyse te maken volgens de procedures van Shell. Dit is nodig om bepaalde werkzaamheden die risicovol zijn uit te mogen voeren bij Shell Pernis of Shell Moerdijk. De volgende onderwerpen komen aan bod in deze training:

  • Wettelijke regels en bepalingen
  • Onderdelen van een werkvergunning
  • Onderdelen van een taakrisicoanalyse (TRA)
  • Inschatten en verminderen van risico’s
  • Maken van een werkvergunning
  • Maken van een TRA

Ter afsluiting van de training Werkvergunningen-TRA maken de deelnemers een taakrisicoanalyse en een werkvergunning, die ze aan de overige deelnemers presenteren.

De training Werkvergunningen-TRA volgen?
Belangrijk om te weten:

✔ Een geldig VCA-VOL certificaat is verplicht. ✔ Minimaal 5 jaar HSE-volwassenheid is verplicht om vergunningen te mogen aanvragen bij Shell. ✔ Het lesmateriaal moet vóór de start van de cursus bestudeerd worden. De cursus wordt getoetst met een examen. ✔ Bij voldoende resultaat ontvangt de contractor een bewijs van deelname en een stempel in het veiligheidspaspoort met een geldigheidsduur van 5 jaar. ✔ De Werkvergunning-TRA training Pernis is ook geldig in Moerdijk. ✔ De Werkvergunning-TRA training Moerdijk, is NIET geldig in Pernis.

loader