Cursus Meet- en regeltechniek

De cursus Meet- en regeltechniek is gericht op de startende monteur die meer kennis wil op doen omtrent meet- en regeltechniek. Daarnaast verdiep je je in het het verhelpen en oplossen van storingen.

Na afronding van de cursus Meet- en regeltechniek ontvang jij het certificaat Meet- en regeltechniek van Technicom. Na deze cursus heb jij inzicht in de opbouw en werking van geautomatiseerde processen, kun jij onderhoud en inspecties uitvoeren en kun je omgaan met eenvoudige storingen.Praktische informatie:  
Duur: 6 maanden
Opleidingsvorm: De opleiding wordt klassikaal (online) en individueel verzorgd. Het is ook mogelijk om de opleiding incompany te volgen.
Startdatum: direct
Locatie: De opleiding wordt online of in het bedrijf verzorgd. De eindtoets kan worden gemaakt op onze locaties in Rotterdam, Terneuzen, Heerenveen, Zaandam en Elsloo.
Individueel: € 895,-- (excl. BTW)
Inclusief examen en studiemateriaal. Voor een herkansing wordt € 90,- extra in rekening gebracht.
Incompany: op offertebasis
 
 

Doelgroep

De cursus is geschikt voor vakmensen en beginnend monteurs.

Doorgroeimogelijkheden

Na het doorlopen van de cursus Meet- en regeltechniek kun jij je inschrijven voor de mbo-opleiding Eerstelijns Storingsmonteur niveau 3.

Inhoud van de opleiding:

✔ Procesautomatisering ✔ P&I symbolen herkennen ✔ Regelkringen ✔ Schema's en basisopnemers beschrijven ✔ Regelkleppen ✔ Verhelpen en oplossen van storingen


De gemiddelde studiebelasting voor deze opleiding bedraagt 40 uur. De studiebelasting bestaat uit bestuderen van het lesmateriaal, online les volgen, e-learning volgen, praktijkopdrachten uitvoeren en maken en individuele begeleiding.  

loader