Nieuwe startdata klassikale groepen najaar 2020

Technicom is volop bezig om de klassikale opleidingen te plannen zodat die in het najaar van 2020 kunnen starten. Wij beiden op dit moment, in verband met de Corona-crisis, alle klassikale lessen aan via Live Learning. Tevens wordt de individuele begeleiding gedaan via de Online docent.

Hopelijk mogen we ervan uitgaan dat we in het najaar weer in wat grotere groepen bijeen mogen komen. Gezien de ervaringen met online lesgeven (nu en in de afgelopen jaren) zullen wij deze manier van lesgeven ook zeker blijven hanteren in combinatie met klassikale lessen.

Klik op onderstaande opleidingstitels om de nieuwe data van de betreffende opleiding te zien:

Operator A Operator B Operator C Middelbare Veiligheidskunde (MVK) Monteur Elektro & WTB via Live Learning Eerste monteur Mechatronica Technisch Leidinggevende

 

Technicom verzorgt klassikaal les op locaties in heel Nederland

Waar Rotterdam (Hoogvliet) voorheen de centrale opleidingslocatie was, hebben wij in de loop der jaren meer en meer gezorgd voor landelijke dekking. Naast de vele incompany trajecten die wij door heel Nederland verzorgen, bieden wij op steeds meer locaties klassikaal en individueel begeleid leren aan.

Op een Regionaal Service Centrum (RSC) bieden wij klassikale lessen aan en hebben cursisten tevens de mogelijkheid om via Individueel Begeleid Leren een opleiding te volgen. Onze Regionale Service Centra hebben één of meerdere volledig uitgeruste lokalen waarin lessen gevolgd kunnen worden en waar toetsen en examens gedaan kunnen worden.

Op de volgende locaties kun je terecht voor opleidingen:

Rotterdam (Hoogvliet)
Heerenveen
Zaandam
Elst
Limburg
ZeelandVragen of hulp nodig? Bel dan naar 010-2313733 of stuur een e-mail

loader