Instrueren operationele medewerkers

De cursus Instrueren operationele medewerkers is bedoeld voor operators en technici die leiding geven, leiding gaan geven of leidinggevende taken uitvoeren. In deze cursus werkt de deelnemer aan zijn instructie- en motivatievaardigheden.

Doel van de opleiding

Operationeel leidinggevenden in de techniek zijn vaak doorgegroeid vanuit een technische functie. Zij beschikken vaak al over de juiste kennis van het bedrijf, de processen en de producten. Leiding geven vraagt echter ook om andere kwaliteiten. Onderwerpen die aan de orde komen zijn werkinstructies geven, presenteren, motiveren en het managen van teams.

Startdatum
Vervolgdata

Hoogvliet:
28 november 2023Terneuzen:
in overlegIncompany:
direct starten


Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze cursus bedraagt 24 uur.

Instroomeisen:
Er is geen specifieke voorkennis of vooropleiding noodzakelijk.

De kosten bedragen € 895,-- (excl. BTW)

Incompany: op offertebasis

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

De belangrijkste onderwerpen binnen deze cursus zijn werkinstructies geven, presenteren, motiveren en het managen van teams. Na afronding van het traject geeft de deelnemer passende werkinstructies en kan daarbij de medewerkers motiveren. Daarnaast kan hij effectief presenteren en zijn team managen.Opleidingsvorm

De cursus Instrueren operationele medewerkers bestaat uit vier praktijkworkshops. De voorbereidende lesopdrachten en ondersteunende theorie voor deze workshops zijn online beschikbaar in de digitale leeromgeving van Technicom.

loader