Cursus WordPress

WordPress is een gratis interface waarmee je eenvoudig maar professioneel websites kunt maken. Het is een zeer gewilde vaardigheid die gemakkelijk te leren is.

Dankzij WordPress kun je je persoonlijke site ontwikkelen waar, wanneer en hoe je maar wilt. Ook als gespecialiseerde WordPress webontwikkelaar kun je je diensten aanbieden, ZZP’er worden, of in dienst treden bij digitale agencies die werken met WordPress.

Doel van de opleiding

Aan het einde van de cursus heb je je eerste eigen website in WordPress gemaakt en weet je hoe je die moet hosten. Daarnaast leert je de nodige softskills: leren te leren en van anderen leren zodat je klaar bent voor een leven lang ontwikkelen.

Startdata:
Deze opleiding is individueel te volgen en kan op ieder moment gestart worden.

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt minimaal 40 uur.

Instroomeisen:

De training is erg laagdrempelig, je moet gewoon weten hoe je een laptop moet gebruiken en gemotiveerd zijn. Dat is alles! De zogenoemde ‘trail’ zal de cursist stap voor stap meenemen in het proces.

De kosten bedragen € 750,-- (excl. BTW)


Deze opleiding is nu ook GRATIS via NL leert door te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

Tijdens de training krijg je een inleiding in WordPress, leer je hoe de beheerdersinterface (CMS) werkt, creëer je je eerste eigen pagina’s, categorieën, artikelen en menu's, ga je aan de slag met templates en plugins, de Page Builder (Elementor), maak je je eigen website en leer je hoe je je eigen website moet hosten. Ook softskills zijn onderdeel van de cursus (leren te leren, peer learning).


De cursus Wordpress wordt verzorgd in samenwerking met TechGrounds.

Opleidingsvorm

De lessen zijn deels zelfstudie (e-learning), maar ook deels in de vorm van webinars, virtual classes en online courses. De learning coach is daarnaast continue beschikbaar voor vragen en zal de deelnemers ook persoonlijk begeleiden.

loader