TekkieWorden Trail

Veel mensen vinden IT interessant, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Op het learning platform Trailhead wordt een speciale leerroute aangeboden waarin je kennismaakt met de wereld van IT. In korte modules maak je kennis met carrièrepaden in de IT en doe je bovendien je eerste hands-on ervaring op met programmeren, online marketing, netwerken, WordPress en webdesign. Alle andere modules van Trailhead ook beschikbaar voor de cursisten. De trail is toegankelijk voor iedereen die wil weten wat IT eigenlijk is en er de eerste ervaring mee wil opdoen.

Doel van de opleiding

Aan het einde van de trail heb je de eerste stappen gezet in de vele facetten van IT en heb je begrip bij de verschillende carrièrepaden in de IT. Ook heb je inzicht in welke vervolgopleiding bij je past.

Startdata:
Deze opleiding is individueel te volgen en kan op ieder moment gestart worden.

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt minimaal 10 uur.

Instroomeisen:

De training is erg laagdrempelig, je moet gewoon weten hoe je een laptop moet gebruiken en gemotiveerd zijn. Dat is alles! De zogenoemde ‘trail’ zal de cursist stap voor stap meenemen in het proces.

De kosten bedragen € 200,-- (excl. BTW)

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

✔ TekkieWijzer ✔ Self-directed leren & Peer learning ✔ Wegwijs op learning platforms ✔ Inleiding in technologieën: HTML, CSS, javascript, Python, Salesforce, Cloud fundamentals ✔ Micro credentials halen ✔ Vrije toegang op Trailhead met duizenden modules


De TekkieWorden Trail wordt verzorgd in samenwerking met TekkieWorden. TekkieWorden is een onderdeel van TechConnect en de Amsterdam Economic Board om technologische vooruitgang te stimuleren.

Opleidingsvorm

De opleiding is online gedurende 6 maanden continue beschikbaar via het leerplatform Trailhead dat beschikt over duizenden modules. Tijdens de opleiding doe je de TekkieWijzer, leer je zelfgestuurd te leren en leer je van en met anderen (peer learning).

loader