Cursus Online Marketing

Heb jij altijd al de geheimen van online marketing willen leren? Wij beiden jou nu de kans om elk product of dienst online aan te bieden. Je gaat leren hoe je succesvolle en meetbare marketing kan maken. Wat is "Online Marketing"? Je hoort er veel over maar is het ook wat voor jou? Welke mogelijkheden zijn er? Online zichtbaarheid, essentieel voor elk succesvol bedrijf om aandacht te trekken, leads te genereren en verkoop te stimuleren en/of realiseren. Tijdens de training leer je bijvoorbeeld om jouw eigen campagne strategie vorm te geeft, te lanceren in de juiste kanalen en hoe je die kunt analyseren. Ook soft skills zijn onderdeel van de cursus (leren te leren, peer learning).

Doel van de opleiding

Er is een enorme vraag naar digitaal vaardige mensen om online zichtbaarheid te realiseren. Wanneer zocht jij voor het laatst iets online op? Precies! ;-) Iedereen is steeds meer tijd online om te oriënteren op de aankoop van een product of dienst. Hoe positioneer jij een product of dienst? Op welk kanaal zit de ideale klant? Welk verhaal heeft jouw bedrijf te vertellen? Op die vragen ga jij als Online Marketeer antwoord geven en doorbreek jij de online marketing doelstellingen van jouw werkgever.

Startdata:
Deze opleiding is individueel te volgen en kan op ieder moment gestart worden.

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt minimaal 40 uur.

Instroomeisen:

De training is erg laagdrempelig, je moet gewoon weten hoe je een laptop moet gebruiken en gemotiveerd zijn. Dat is alles! De zogenoemde ‘trail’ zal de cursist stap voor stap meenemen in het proces.

De kosten bedragen € 750,-- (excl. BTW)


Deze opleiding is nu ook GRATIS via NL leert door te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

Tijdens de cursus krijg je een introductie in online marketing & SEO (search engine optimization), in Google Analytics & Google Ads en in social media marketing. Je leert ook hoe je een succesvolle campagne kan maken. Bovendien leert je de nodige soft skills: leren te leren en van anderen leren zodat je klaar bent voor een leven lang ontwikkelen.


De cursus Online Marketing wordt verzorgd in samenwerking met TechGrounds.

Opleidingsvorm

De lessen zijn deels zelfstudie (e-learning), maar ook deels in de vorm van webinars, virtual classes en online courses. De learning coach is daarnaast continue beschikbaar voor vragen en zal de deelnemers ook persoonlijk begeleiden.

loader