Cursus HTML, CSS & Bootstrap

Als je altijd al hebt willen leren hoe je een website moet maken, bieden wij je een cursus waarmee je de basis van HTML, CSS in combinatie met Bootstrap kunt ontdekken. Wat is "HTML en CSS"? Kortom, het is de essentiële basis van elke goede website. Tijdens de training leer je bijvoorbeeld om je eigen site volledig eigenhandig te ontwikkelen. HTML en CSS vormen de basis, en die combineer je met Bootstrap. Ook soft skills zijn onderdeel van de cursus (leren te leren, peer learning).

Doel van de opleiding

Zodra je HTML/CSS en Bootstrap onder de knie hebt openen deuren voor een instapbaan in IT en het ontwikkelen van eenvoudige landing pages. Ook kan het een vertrekpunt zijn in een carrière in de IT, omdat het een eerste ervaring is die koers geeft op vervolgstappen.

Startdata:
Deze opleiding is individueel te volgen en kan op ieder moment gestart worden.

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt minimaal 40 uur.

Instroomeisen:

De training is erg laagdrempelig, je moet gewoon weten hoe je een laptop moet gebruiken en gemotiveerd zijn. Dat is alles! De zogenoemde ‘trail’ zal de cursist stap voor stap meenemen in het proces.

De kosten bedragen € 750,-- (excl. BTW)


Deze opleiding is nu ook GRATIS via NL leert door te volgen. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over deze opleiding?
Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

Inhoud van de opleiding

Je leert wat HTML, CSS en Bootstrap is en hoe je ermee om gaat. Je leert hoe een beheerdersinterface (CMS) werkt. Daarnaast leer je hoe templates en plugins werken, maak je je eigen website en weet je hoe je je eigen website moet hosten. Bovendien ontwikkel je de nodige soft skills: leren te leren en van anderen leren zodat je klaar bent voor een leven lang ontwikkelen.


De cursus HTML, CSS & Bootstrap wordt verzorgd in samenwerking met TechGrounds.

Opleidingsvorm

De lessen zijn deels zelfstudie (e-learning), maar ook deels in de vorm van webinars, virtual classes en online courses. De learning coach is daarnaast continue beschikbaar voor vragen en zal de deelnemers ook persoonlijk begeleiden.

loader