Lean Expert

Ben jij enthousiast met Lean begonnen, maar loop je tegen diverse problemen aan waar je graag over zou willen sparren?

In deze training leer je van Lean Experts uit andere organisaties. Topmanagers uit het bedrijfsleven zijn te gast tijdens de lessen en delen hun ervaringen met Lean en de behaalde resultaten. Hoe hebben ze het aangepakt? Wat hebben ze geleerd over wat wel en niet werkt?

Een unieke kans om met de Lean Experts in gesprek te gaan en tips te krijgen over jouw eigen situatie! Zo wordt jij de Lean Expert binnen jouw organisatie.

Startdatum
Vervolgdata & lestijden

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.

Opleidingsduur:
De opleiding duurt 4 weken (3 workshops van een halve dag en een praktijkopdracht).

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt 24 tot 40 uur.

Instroomeisen:

Voor deze cursus zijn basiskennis van Lean noodzakelijk en een werkplek waar de opdrachten gemaakt kunnen worden

Studiebenodigdheden:

De training en de lessen worden online verzorgd. Een telefoon, tablet, laptop of PC met een stabiele internetverbinding zijn nodig om de training te volgen en de leermiddelen te raadplegen.

De kosten bedragen € 895,-- (excl. BTW)

Inhoud van de opleiding

De deelnemer kan na het volgen van de training zelf een verbetering initiëren en doorvoeren met behulp van een A3. In de opleiding komen aan de orde:
✔ de theorie van dagelijks verbeteren ✔ het onderzoeken van een probleem of verbetering ✔ een verbetering verwerken binnen een A3 format ✔ een A3 format uitzetten binnen de organisatie ✔ het presenteren van de verbetering

Opleidingsvorm

De opleiding is een combinatie van theorie en praktijk. De theorie kan zelfstandig bestudeerd worden via e-learning, online beschikbare lesmodules, zelftoetsen, praktijkopdrachten, online video tutorials door de docent en door het volgen van online lessen en workshops.

loader