Onderwijskundig adviseur en ontwikkelaar

 

Technicom is een dynamische organisatie die (erkende) mbo-opleidingen en maatwerkopleidingen verzorgt voor de industrie, techniek en logistiek. Wij werken door het hele land voor toonaangevende bedrijven. Om voor onze klanten de beste vakmensen op te kunnen leiden doen wij graag alles in eigen beheer en op onze eigen manier. Met een team van ontwikkelaars en docenten ontwikkelen en beheren wij onze eigen opleidingsmodellen, leermiddelen, examens en zelfs een eigen LMS- en administratiesysteem. Om dit alles op elkaar af te stemmen zodat wij opleidingen van de beste kwaliteit kunnen bieden zijn wij op zoek naar een onderwijskundig collega die verantwoordelijk wordt voor:

✔ het actueel houden van het onderwijsmodel en -aanbod en alle bijbehorende formulieren en documenten ✔ het beheren en verder doorontwikkelen van onze leermiddelen van Technicom en onze uitgeverij Eduteq ✔ het coördineren van de ontwikkeling en distributie van mbo-exameninstrumenten van Technicom examenleverancier ✔ het beheren van onze onderwijserkenning en het zorgen dat wij voldoen aan de wet Educatie Beroepsonderwijs ✔ het vertegenwoordigen van Technicom bij externe overleggen met brancheorganisaties, beleidsmakers en de Onderwijsinspectie ✔ het borgen van de kwaliteit van ons onderwijs.

Ons onderwijs is erop gericht om onze cursisten en de bedrijven waar ze werken beter te laten presteren. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat je ook bij onze opdrachtgevers op de werkplek te vinden bent. Dit kan bijvoorbeeld door:

✔ trainingen en workshops geven verzorgen ✔ het ontwikkelen van nieuwe innovatieve leermiddelen en -oplossingen ✔ het ontwikkelen en implementeren van maatwerk leeroplossingen bij klanten.

In deze functie ben je de spin in het web en heb je intensief contact met bedrijven, scholen, beleidsmakers, certificerende instanties, auteurs, ontwikkelaars, constructeurs, docenten, leerlingen en anderen. Kortom een functie die een goede mix is tussen inhoud en organisatie met veel verantwoordelijkheden. Om deze functie goed in te kunnen vullen vragen wij:

✔ een afgeronde opleiding onderwijskunde (of vergelijkbaar) op hbo- of wo-niveau ✔ bij voorkeur ervaring met mbo-onderwijs en -kwalificaties (voor volwassenen) ✔ ervaring met de ontwikkeling van opleidingen en examens ✔ een klantgerichte instelling ✔ een passie om de beste opleidingen te willen maken ✔ veel verantwoordelijkheidsgevoel ✔ zorgvuldig kunnen werken en tekstueel sterk zijn ✔ goed kunnen prioriteren en werken met deadlines ✔ goed kunnen aansturen van auteurs en ontwikkelaars ✔ resultaatgericht en proactief kunnen werken ✔ kunnen verzorgen van workshops en instructies ✔ professionele zakelijke communicatie.

Daarnaast zou het een pré zijn als je ervaring hebt met het ontwikkelen van innovatieve leermiddelen en het toepassen van verschillende didactische concepten. We bieden je een uitdagende functie voor 32 uur in de week met leuke, enthousiaste en betrokken collega’s bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Wij zijn hard aan het nadenken hoe het leren er in de toekomst uit gaat zien en wat voor invloed dat heeft op onze opleidingen. Wil je hieraan meewerken en over meedenken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dat kan tot vrijdag 10 juli.

Voor het versturen van sollicitatie of voor vragen kan je contact opnemen met Juliet Obispo via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010- 2313733. De sollicitatieprocedure zal in ieder geval bestaan uit twee gesprekken en eventueel een praktijkcasus.

loader