De volgende stap in kansrijke beroepen

mystart

Omscholing.nl en Technicom


Welkom! Vanuit Omscholing.nl ben je terecht gekomen op de website van Technicom. Wij zijn dé opleider binnen de industrie, techniek en logistiek en helpen jou graag verder in je carrière. Om je goed te kunnen adviseren beginnen wij met het stellen van een vraag: Heb jij op dit moment wel of geen werk?

Wij bieden MBO-opleidingen aan met twee opleidingsmogelijkheden: een volledige MBO-opleiding waarbij je een leer-werkplek nodig hebt, òf een opleiding waarbij je eerst start met het theoriegedeelte en het praktijkgedeelte oppakt zodra je een werkplek hebt.

Maak hieronder je keuze en je ziet het meest passende scholingsaanbod. Je kunt vanuit het aanbod doorklikken naar de bijbehorende productpagina waarop alle inhoudelijke en praktische informatie over de opleiding te vinden is. Schrijf je via die pagina direct in voor de opleiding.

Klik op een titel voor de uitgebreide omschrijving en praktische informatie:

Operator A Operator B Logistiek Medewerker Meewerken in de productie

Voor bovenstaande opleidingen ontvangt u 10% korting op de genoemde prijs.

Klik op een titel voor de uitgebreide omschrijving en praktische informatie:

Operator A theorie Operator B theorie Logistiek Medewerker theorie Meewerken in de productie theorie

Voor bovenstaande opleidingen ontvangt u 10% korting op de genoemde prijs.

Advies bij de juiste opleiding?

Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vanuit jouw persoonlijke omscholingsadvies kunnen wij samen kijken naar de training of opleiding die het beste bij jou past.

Wij zijn partner van Omscholing.nl. Deze organisatie biedt u een gratis omscholingsadvies om uw mogelijkheden inzichtelijk te maken. Ga naar omscholing.nl voor meer informatie en aanmelden.
 

mystart2
mystart3
loader