Lean Expert

Binnen de training Lean Expert wordt de deelnemer meegenomen in de lean methodiek “dagelijks verbeteren”.

Doel van de opleiding

Op een praktische manier aan de slag te gaan met dagelijks verbeteren. Hoe verbeter je? Hoe krijg je de organisatie mee en hoe zet je een project op?

Startdatum
Vervolgdata & lestijden
29-10-2021
29-10-2021 08:00 - 12:00
12-11-2021 08:00 - 12:00
26-11-2021 08:00 - 12:00

Locaties:

De opleiding wordt online verzorgd.Opleidingsduur:
De opleiding duurt 4 weken (3 workshops van een halve dag en een praktijkopdracht).

Studiebelasting:
De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt 24 tot 40 uur.

Instroomeisen:

Voor deze cursus zijn basiskennis van Lean noodzakelijk en een werkplek waar de opdrachten gemaakt kunnen worden

Studiebenodigdheden:

De training en de lessen worden online verzorgd. Een telefoon, tablet, laptop of PC met een stabiele internetverbinding zijn nodig om de training te volgen en de leermiddelen te raadplegen.

Deze opleiding wordt gratis aangeboden in het kader van Nederland leert door. Er wordt wel van je verwacht dat je de lessen bijwoont en de opleiding afrondt.

 

Inhoud van de opleiding

De deelnemer kan na het volgen van de training zelf een verbetering initiëren en doorvoeren met behulp van een A3. In de opleiding komen aan de orde:
✔ de theorie van dagelijks verbeteren ✔ het onderzoeken van een probleem of verbetering ✔ een verbetering verwerken binnen een A3 format ✔ een A3 format uitzetten binnen de organisatie ✔ het presenteren van de verbetering

Opleidingsvorm

De opleiding is een combinatie van theorie en praktijk. De theorie kan zelfstandig bestudeerd worden via e-learning, online beschikbare lesmodules, zelftoetsen, praktijkopdrachten, online video tutorials door de docent en door het volgen van online lessen en workshops.

loader