Nederland leert door

mystart

Kosteloos (online) cursussen en opleidingen volgen


Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft aan Technicom subsidie toegekend om kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aan te bieden. Hiermee kunnen wij jou GRATIS scholingstrajecten bieden om specifieke vaardigheden te leren of een vakgerichte bijscholing te volgen. Binnen de opleidingen worden theorie, online materiaal en praktijkopdrachten gecombineerd. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zorg dat je snel een keuze maakt uit de opleidingen want als het scholingsbudget op is, kun je geen gebruik meer maken van deze regeling.Gratis opleidingen

Je kunt gratis opleidingen volgen als je 18 jaar of ouder bent en werk zoekt of werk hebt (loondienst, zzp'er of flexwerker). Met deze opleidingen zet je een eerste stap in de richting van een nieuw vakgebied, verdieping in je huidige werk of een volledige opleiding. Om de subsidie toe te kennen, verwachten we dat je actieve deelneemt aan de (online) lessen en de opleiding afrondt. HetBoost voor je carrière

Met onze scholingstrajecten leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, jezelf te updaten of om beter inzetbaar te zijn in een bij een ander bedrijf of organisatie. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.Hoe werkt het?

Vanaf 8 december 2020 kun je inschrijven op één of meerdere opleidingen die van januari t/m juli 2021 verzorgd worden. Kies hieronder uit het opleidingsaanbod en schrijf je in via de opleidingspagina. Onze medewerkers nemen contact met je op om de ins en outs van je opleiding te bespreken. Let op: de overheid stelt als voorwaarde dat de cursist een kopie id-bewijs en een ondertekend toestemmingsformulier voor het verkrijgen van gegevens aanlevert.

Vragen of meer informatie?

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om over het nieuwste opleidingsaanbod geïnformeerd te worden. Wil je voor een cursus inschrijven en zijn de geplande groepen vol? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief zodat wij je kunnen informeren over nieuwe startdata.


Heb je andere vragen, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-231 37 38.

loader