Nederland leert door

mystart

Kosteloos (online) cursussen en opleidingen volgen


Het Opleidingsfonds voor de Procesindustrie (OVP) heeft subsidie ontvangen vanuit NL Leert door om mensen op te leiden voor de proces- en maakindustrie. Technicom mag namens OVP diverse opleidingen en trainingen aanbieden. Hiermee kunnen wij jou GRATIS scholingstrajecten bieden om specifieke vaardigheden te leren of een vakgerichte bijscholing te volgen. Het doel hiervan is om inzetbaar te worden of te blijven in de branche. Binnen de opleidingen worden theorie, online materiaal en praktijkopdrachten gecombineerd. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zorg dat je snel een keuze maakt uit de opleidingen want als het scholingsbudget op is, kun je geen gebruik meer maken van deze regeling.Gratis opleidingen

Je kunt gratis opleidingen volgen als je 18 jaar of ouder bent en werk zoekt of werk hebt (loondienst, zzp'er of flexwerker) in de proces- of maakindustrie. Met deze opleidingen zet je een eerste stap in de richting van een nieuw vakgebied, verdieping in je huidige werk of een volledige opleiding. Om de subsidie toe te kennen, verwachten we dat je actief deelneemt aan de (online) lessen en de opleiding afrondt.Boost voor je carrière

Met onze scholingstrajecten leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, jezelf te updaten of om beter inzetbaar te zijn bij een ander bedrijf of organisatie. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.Hoe werkt het?

Vanaf 1 september 2021 om 15:00 uur kun je inschrijven op één of meerdere opleidingen (maximaal 3) die t/m 31 december 2022 verzorgd worden. Kies hieronder uit het opleidingsaanbod en schrijf je in via de opleidingspagina. Let op: de overheid stelt als voorwaarde dat de cursist een kopie id-bewijs instuurt en een toestemmingsformulier ondertekent. Zorg er dus voor dat je een kopie van je ID-bewijs en je BSN-nummer bij de hand hebt voordat je in gaat schrijven.

Vragen of meer informatie?

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief om over het nieuwste opleidingsaanbod geïnformeerd te worden. Wil je voor een cursus inschrijven en zijn de geplande groepen vol? Schrijf je dan ook in voor de nieuwsbrief zodat wij je kunnen informeren over nieuwe startdata.


Heb je andere vragen, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010-231 37 38.

loader