medewerker intern transport
kalender

 

01 nov 2016 in Doetinchem
07 nov 2016 in Elsloo

kosten

De opleidingskosten bedragen € 2.500 en worden vergoed middels het UWV scholingsvoucher.


inschrijven

via de website www.omscholingtechniek.nl kan je jezelf aanmelden.

opleiding Logistiek Medewerker

✔ • Zij-instroom

logistiek medewerker

Medewerker Intern Transport: de onmisbare logistieke schakel

Zonder logistiek staat alles stil. Voor een medewerker intern transport is het dus de uitdaging om de juiste goederen op tijd op de juiste plek te krijgen? In de opleiding Medewerker Intern Transport draait het om het laden, lossen, verplaatsen, sorteren en ompakken van goederen. Daarnaast staat werken met geautomatiseerde interne transportmiddelen centraal in onze opleiding centraal. Bij een soepel logistiek proces spelen tijd en kosten immers een belangrijke rol, maar ook veilig vervoer zonder kwaliteitsverlies van de producten. Allemaal aspecten die aan bod komen in onze logistieke opleidingen. Mensen die het logistieke proces goed overzien en die hun eigen rol als schakel in de goederenstroom goed invullen: dat is het resultaat van de Technicom opleiding Medewerker Intern Transport.

De opleiding Medewerker Intern Transport is een goede combinatie tussen praktijkvaardigheden, zoals het besturen van een heftruck, en de praktijkkennis die nodig is om in een dynamische logistieke omgeving te werken.

Werken met de heftruck
Werken met elektronische palletrtruck (EPT)
Veilig werken in de logistiek
Goederenstromen
Verbetermethoden

Een opleiding volgen en werken tegelijk

Op diverse locaties in het land bieden wij nu de opleiding Medewerker Intern Transport aan. Heb je recht op een scholingsvoucher van het UWV dan kun je deelnemen aan dit traject. De opleiding duurt 4 tot 5 weken. Tijdens de opleiding leer je onder meer een heftruck en reachtruck besturen en volg je de basisopleiding logistiek medewerker. Na een succesvolle afronding van het traject heb je erkende certificaten heftruck en reachtruck en een mbo-deelcertificaat logistiek medewerker. Bovendien krijg je een uitzend- of detacheringscontract en wordt je bij een van de deelnemende logistieke bedrijven geplaatst. De opleiding wordt volledig bekostigd middels het UWV scholingsvoucher. Mocht je hier geen recht op hebben, neem dan contact met ons op voor andere mogelijkheden. Voor meer informatie of voor het plannen van een intake kun je ook contact met ons opnemen.

logistiek medewerker

Behaal het gewenste resultaat met de juiste opleidingsvorm

Onze opleiding Medewerker Intern Transport is op locaties in heel Nederland te volgen in een vaste opleidingsvorm. In een periode van 4 tot 5 weken wordt je opgeleid tot Medewerker Intern Transport . Tijdens de opleiding wordt je klaargestoomd om snel aan de slag te gaan bij een bedrijf als Medewerker Intern Transport.

  • starten op vaste momenten
  • combinatie tussen praktijkles, theorie en zelfstudie
  • flexibiliteit in het programma met een persoonlijke studieplanning
[/pb_tab_item]

Meer informatie over opleidingsvormen van onze logistieke opleidingen? Maak een afspraak met een van onze opleidingsadviseurs.

“Ik ben blij dat ik heb gekozen voor Technicom.”

"Technicom kan dus voor een ieder die een cursus wil volgen de lesmethoden aanbieden tot het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en teams in élke organisatie en ervoor zorg dragen dat hierdoor een organisatie kan groeien, up-to-date blijft doordat de lesstof/lesmethoden gegeven worden met de laatste ontwikkelingen op de diverse leergebieden."

Peter Kroeze - Cursist - Logistiek medewerker

Starten met de opleiding Medewerker Intern Transport? Belangrijk om te weten:

Starten is mogelijk zonder specifieke eisen aan de vooropleiding.
Na een gesprek en een intredetoets bepalen of je voldoet aan alle eisen.
De opleiding wordt bekostigd uit het UWV scholingsvoucher.
Na afloop (of tijdens) de opleiding wordt je geplaatst bij een bedrijf.
Na afronding van de opleiding ontvang je een heftruck, reachtruck en EPT certificaat.
Voor een volwaardig mbo-diploma is het verplicht examen te doen in de vakken Nederlands, Engels en Rekenen.
Voor de theorie-opleiding ontvang je een certificaat waarmee je kunt instromen in de mbo-opleiding logistiek medewerker.

Ga naar boven