Een leven lang leren met de SLIM-subsidie

mystart

Wilt u investeren in de ontwikkeling van uw medewerkers en behoort uw bedrijf tot het MKB?

Dan kan de SLIM-subsidie een uitkomst zijn. Vanaf 2020 start de Rijksoverheid met de SLIM-subsidie. De SLIM (Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen)-subsidie heeft als doel het leren en ontwikkelen in het MKB te stimuleren. Want scholing en ontwikkeling zijn heel belangrijk om uw medewerkers goed inzetbaar te houden.

Het aanvragen van de subsidie is gebonden aan een tijdsvak. Het eerstvolgende tijdsvak loopt van 1 september 2020 tot en met 30 september 2020.

Wij kunnen u helpen subsidie aan te vragen voor:

  • een werkplekanalyse, bedrijfsscan, competentie- en ontwikkelmatrix en het opstellen van een ontwikkelplan;

  • een inhoudelijke analyse waarbij we in kaart brengen welke kennis en vaardigheden operators, monteurs of logistiek medewerkers nu en in de toekomst nodig hebben en een concreet plan hoe we deze gaan ontwikkelen en het ontwikkelen/ uitvoeren van werkplek assessments en nulmetingen;

  • het invullen van een bedrijfsschool, het maken van een onboarding-programma of het ontwikkelen van een bedrijfsopleiding;

  • derde leerweg trajecten van reguliere opleidingen, gecertificeerde keuzedelen of opleidingen die leiden tot een mbo-certificaat.

U kunt tot wel €24.999 subsidie krijgen hiervoor. Wanneer u de subsidie in samenwerkingsverband aanvraagt, geldt er een maximale subsidiebijdrage van € 500.000,-. Dat maakt het investeren in het leren en ontwikkelen van uw medewerkers wel erg aantrekkelijk! Bent u ook geïnteresseerd? Laat het ons weten, wij helpen u graag met het maken van een plan voor een SLIM-subsidie aanvraag.

Laatste Insights

loader