Technicom ontwikkelt Academy voor Orange Sports Forum

mystart


Technicom is samenwerkingspartner geworden van OSF, Orange Sports Forum.

Orange Sports Forum is een platform voor bedrijven, organisaties en instituten die verbonden zijn met de Nederlandse sport en zo met elkaar in contact kunnen komen om samen te gaan in de sport. Het gaat hierbij om ‘hardware’ (infrastructuur, accommodaties, financiering, advisering, et cetera) en ‘software’ (bijvoorbeeld in training, coaching, voeding, organisatie en sportmarketing).

Ontwikkelen van medewerkers
De sport- en evenementenbranche heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld wat veel vergt van de medewerkers. OSF streeft ernaar om werknemers in de branche op een positieve manier te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. Technicom is daarom voor OSF gestart met de ontwikkeling van de OSF Academy, een laagdrempelig leerplatform voor medewerkers van verschillende MKB-bedrijven in de sportbranche.

Technicom brengt jaren van ervaring mee
Technicom is voor Orange Sports Forum en haar leden de gesprekspartner voor het ontwikkelen van medewerkers en biedt inhoudelijke begeleiding door docenten en onderwijskundigen. Door onze systematische organisatie rondom het opleiden en onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van (digitale) leermodules binnen een digitale leeromgeving kunnen wij de OSF Academy gedegen vorm geven.

Academy op maat
De OSF Academy wordt een modern leerplatform dat voor verschillende partners op maat gemaakt kan worden, zowel inhoudelijk qua trainingen als qua design en lay-out. Partners kunnen gebruik maken van algemene leermodules maar ook hun eigen bestaande (papieren) content laten omzetten naar didactische leerprogramma’s binnen de Academy.

SLIM-subsidie
Het project wordt uitgevoerd onder de SLIM-subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Door deze financiële ondersteuning kan de aanpak systematischer gedaan worden en kunnen de werkpakketten inhoudelijk goed uitgewerkt worden zodat een grote basis van personeel de geboden opleidingsfaciliteiten kan gebruiken.

Projectleider Martijn Staal geeft aan: “Technicom ervaart al jaren dat ‘een leven lang ontwikkelen’ erg belangrijk is binnen diverse branches en wij zijn verheugd dat we nu ook onze ervaring kunnen toepassen in de sportbranche. Samen met Orange Sport Forum en acht bedrijven willen we in dit project een mooie OSF Academy gaan opzetten.”

Nieuwsgierig naar dit project? Neem contact op met Martijn Staal voor meer informatie.

loader