Module tankopslag
met mbo-certificaat

mystart


Technicom heeft voor de opleiding “Op- en overslag op de Tankterminal” het verzoek bij het Ministerie van Onderwijs ingediend om deze opleiding te erkennen als gecertificeerd mbo-keuzedeel. Dat betekent dat ook operators deze opleiding kunnen volgen zonder een volledige Operator A of B opleiding te hoeven volgen. Deze opleiding is bijzonder geschikt voor (nieuwe medewerkers) die wel operator zijn, maar uit een andere branche komen of voor uw eigen operators die extra kennis en vaardigheden op dit gebied nodig hebben.

Robert Goedhart
directeur


"Een mbo-certificaat geeft extra waarde aan deze opleiding. Het zegt wat over het niveau en de omvang van de opleiding en dat de deelnemer laat zien dat hij alles wat hij leert in de praktijk kan toepassen."

Meer weten? Neem contact op met:
Marisa van der Wulp
010 - 231 37 38

Stuur een mail
Startdata en locaties

Op onze productpagina vindt u praktische zaken zoals prijzen, startdata en locaties. Ook treft u op deze pagina uitgebreide informatie over de mogelijke opleidingsvormen, inhoud en doel van de opleiding.Productpagina
mystart2
Inhoud tankopslag opleiding

Tijdens de opleiding leren operators:
✔ hoe de kwaliteit van producten wordt bepaald ✔ monsters nemen en uitvoeren van kwaliteitsmetingen ✔ mengsels samenstellen (blenden) ✔ bedieningsvoorschriften van laad-en losinstallaties gebruiken ✔ apparatuur starten, in bedrijf houden en stoppen ✔ laden en lossen van (zee)schepen volgens richtlijn en procedure ✔ processen bedienen en bewaken ✔ voorbereiden en uitvoeren van reinigingen volgens richtlijn en procedure


mystart3
MBO-certificaat

De opleiding kan met een mbo-certificaat worden afgesloten. Dat betekent dat er ook een examen afgenomen wordt. Dit hoeft echter niet, de opleiding kan ook worden afgesloten met een certificaat van Technicom. Op de opleidingspagina leest u meer over hoe de opleiding is opgezet.

Uiteraard is het ook mogelijk om niet de volledige opleiding te volgen, maar alleen specifieke onderdelen ervan.


loader