Procesoperator A en B voor de tankopslag

mystart


De opleidingen procesoperator A en procesoperator B zijn de basis voor elke operator in de tankopslag. Deze opleidingen kunnen op veel verschillende manieren uitgevoerd en ingevuld worden. De operatoropleidingen kunnen bijvoorbeeld aangevuld worden met modules die specifiek voor de tankopslag zijn ontwikkeld.

De opleidingen procesoperator A en B kunnen op drie manieren worden gevolgd: klassikaal, individueel of in uw eigen bedrijf.

Meer weten? Neem contact op met:
Marisa van der Wulp
010 - 231 37 38

Stuur een mail
Bekijk onze opleidingsvideo
Afspelen
Startdata en locaties

Op onze productpagina vindt u praktische zaken zoals prijzen, startdata en locaties. Ook treft u op deze pagina uitgebreide informatie over de mogelijke opleidingsvormen, inhoud en doel van de opleiding.

Productpagina Operator A
Productpagina Operator B

mystart2
Klassikaal of individueel

Klassikale opleidingen starten meerdere keren per jaar op onze opleidingslocaties in Rotterdam, Zaandam, Heerenveen en Elsloo. Leerlingen hebben wekelijks les volgens een vast rooster.

Met een individuele opleidingen kan op elk moment worden gestart. Naast bovengenoemde locaties bieden wij ook nog individueel leren aan in Terneuzen en Nijmegen. Leerlingen die individueel leren krijgen een persoonlijke studieplanning en kunnen wekelijks terecht op onze locaties. Ook kunnen zij dagelijks gebruik maken van de online docent en kunnen ze videolessen bekijken.

Op bedrijfslocatie

Voor bedrijven die meerdere leerlingen hebben heeft het vaak voordelen om de opleiding op een bedrijfslocatie te verzorgen. Hier zijn allerlei varianten mogelijk: van volledig klassikaal tot een combinatie van verschillende leervormen. Er is ook een aantal bedrijven met meerdere locatie in Nederland dat er voor gekozen heeft om een deel van de lessen online te doen voor alle locaties gecombineerd met een aantal fysieke sessies.

mystart3
Praktijk staat centraal

Wat alle vormen gemeen hebben is dat de praktijk centraal staat. De praktijk van onze operatoropleidingen is zo opgezet dat leerlingen hun eigen werkzaamheden en werkplek leren doorgronden. En niet alleen dat. Door de manier waarop praktijkopdrachten zijn opgezet worden leerlingen ook gedwongen om aan hun persoonlijke competenties te werken. Het resultaat is goed opgeleide medewerkers die snappen wat ze doen, waarom ze dat doen die vanuit een gedegen basis klaar zijn voor de toekomst. Een praktijkdocent van Technicom is geregeld op de werkplek van de leerling aanwezig om de leerling en zijn begeleider vanuit het bedrijf hierbij te ondersteunen.

MBO-niveau en keuzedelen

De opleidingen procesoperator A en B zijn erkende mbo-opleidingen. Mbo-opleidingen kunnen verder worden ingevuld door keuzedelen. Specifiek voor de tankopslag is er het keuzedeel Op- en overslag op de tankterminal. In dit deel van de opleiding wordt specifiek ingegaan op de werkzaamheden van een terminaloperator.

Het is ook mogelijk om specifieke bedrijfsmodules op te nemen in de opleiding of te laten ontwikkelen. Hierdoor sluit de opleiding nog beter aan bij uw bedrijf.

loader