Cursus loadingmaster

mystart


De training Loading Master zoals die voorheen bestond bij de Nederlandse Tankterminals komt in principe niet meer voor. Bij veel Tankterminals waren één of enkele leidinggevende operators verantwoordelijk voor het laden/ lossen van zeeschepen.

Wat je nu ziet is dat eigenlijk alle operators binnen een Tankterminal, Loading Masters zijn geworden en het geen specifieke functie meer is. Voor deze operators is de training Loading Master ontwikkeld.

Nu ook via Live Learning


De cursus Loading master is nu ook via Live Learning te volgen. Via e-learning modules en live les op afstand is de cursus op een aantrekkelijke manier te volgen.

Meer weten? Neem contact op met:
Marisa van der Wulp
010 - 231 37 38

Stuur een mail
Stel je vraag
mystart2
Breder opgeleid

Er wordt geen onderscheid meer gemaakt tussen zeeschepen, binnenvaartschepen en tankwagens. Aan de ene kant is deze ontwikkeling goed, maar je ziet ook dat de Loading Master kennis aan het verwateren is. De Loading Master in de tegenwoordige tijd is breder opgeleid dan alleen voor zeeschepen maar is “master in loading” van alle transportmodaliteiten. Onze Training Loading Master speelt hierop in en Technicom zal de deelnemers wat betreft bekwaamheid weer in de buurt brengen bij de “oude” Loading Master.

mystart3
Klassikaal in combinatie met individueel leren

De eendaagse training zal bestaan uit een combinatie van klassikaal les en individueel te volgen e-learning. De e-learning module bevat toetsvragen die betrekking hebben op de behandelde onderwerpen. Aansluitend op de training zal er een toets moment zijn, waarna de deelnemers een Technicom certificaat ontvangen, waarmee wordt aangetoond dat ze voldoen aan de gestelde doelen.

loader