Kickoff Live Learning klas Eerste monteur Elektro en WTB.

mystart

Uniek moment in de historie van Technicom

Donderdag 26 maart 2020 was het zover. De kickoff van de eerste Live Learning klas in de historie van Technicom.

In combinatie met Randstad Vakschool Techniek waren alle deelnemers aanwezig bij de virtuele opstart van deze bbl klas. Onder leiding van onze docent Stefan Padt begon de groep interactief met een voorstelronde, en werd men geïntroduceerd in de wereld van virtueel lesgeven. Stefan Padt: “Ondanks de afstand, was het klassikale gevoel zeer snel aanwezig binnen onze virtuele klas”.

Gedurende twee jaar gaan deze cursisten onder begeleiding van Randstad en Technicom aan de slag met de opleiding tot Eerste monteur Elektrotechniek / WTB niveau 3. Met als doel vakvolwassenheid te krijgen en een erkend mbo-diploma te behalen. Naast de vaste lesmomenten bezoekt de praktijkbegeleider de cursisten op hun werkplek om ook les en coaching te geven in de praktijkcomponent.

Wij bedanken Randstad Vakschool Techniek voor het vertrouwen om samen met ons dit experiment aan te gaan. Natascha van der Laan (Randstad Vakschool Techniek):“Door de inzet van Live Learning kunnen onze leerlingen verder met hun loopbaan. Digitalisering binnen het onderwijs is een trend die wij aanmoedigen en waar wij als Randstad achter staan”.

Live Learning
Volgende startdatum: februari 2021
Duur: 2 jaar

Contact

Laatste Insights

loader