Opleidingen

Hieronder treft u het reguliere opleidingsaanbod van Technicom.

Heeft u andere wensen? Neem dan een kijkje op onze maatwerk pagina en ontdek de vele mogelijkheden voor het opleiden van uw medewerkers.

Het blijkt dat bedrijven in Zeeland en West-Brabant steeds meer moeite hebben om monteurs aan te trekken, die de juiste vaardigheden hebben om complexe installaties en lijnen in bedrijf te houden en te optimaliseren.

Technicom, diverse bedrijven en de uitzendbureaus Actief Werkt!, De Pooter Personeelsdiensten, Randstad Techniek, Tempo-Team en Werk & Vakmanschap slaan de handen inéén om monteurs op te leiden die niet alleen gepland onderhoud kunnen uitvoeren, maar ook storingen kunnen analyseren en verhelpen en verbetervoorstellen kunnen doen.

De uitzendbureaus zullen kandidaten plaatsen bij de praktijk biedende bedrijven, waar de kandidaten de tweejarige opleiding tot monteur kunnen afronden. Bekijk onderstaand het 3-fasen opleidingsmodel. Technicom zorgt voor een vaste docent, die les geeft bij Bio Base in Terneuzen en die daarnaast de kandidaten op locatie begeleidt bij het praktijkdeel van de opleiding. Na afloop van de opleiding hebben de kandidaten een erkend mbo-diploma van Technicom op niveau 3 en hebben de bedrijven een goed opgeleide monteur.

Aanmelden voor het leer-/werktraject kan rechtstreeks bij één van de deelnemende uitzendbureaus: Actief Werkt!, De Pooter Personeelsdiensten, Randstad Techniek, Tempo-Team en Werk & Vakmanschap. Voor vragen over de opleiding kunt u contact opnemen met Technicom via telefoonnummer 010 - 23 137 38 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klassikale opleiding Eerste monteur E&I of WTB
Startdatum: september 2020 (1x per week les)
Duur: 2 jaar
Locatie: Bio Base Terneuzen

Contact

Opleiding volgen bij Technicom

Leren door te werken

Mensen leren het meeste door het gewoon te doen. Het dagelijks werk speelt dus een belangrijke rol in het leerproces. Daar moeten mensen gestimuleerd en begeleid worden. Wij helpen bedrijven daarbij door de leerprocessen te structureren en meetbaar te maken. Bijvoorbeeld door de werkplek en de werkzaamheden centraal te stellen in het leerproces.

Leren werkt als alles klopt

Leren werkt pas als alles klopt. Daarom werken wij alleen met docenten en trainers die expert zijn in hun vakgebied. Enthousiaste mensen die met één been in de theorie en met één been in de praktijk staan. Zij hebben passie voor het vak en werken met de nieuwste – door ons zelf ontwikkelde – leermiddelen. Mensen zo goed mogelijk laten leren: dat is hun ultieme doel.

Leren is voor iedereen anders

Mensen leren allemaal op een eigen manier. In onze opleidingen laten we mensen samenwerken maar ook individuele opdrachten maken. We geven les in groepen en cursisten kunnen online aan de slag. Ze geven presentaties aan elkaar of gaan juist in discussie over individuele ervaringen. Leren bij Technicom is vol afwisseling en past bij iedereen.

Leren door te vernieuwen

Leren is jezelf continu opnieuw uitvinden. Dat vragen wij van onze cursisten en ook van onszelf. We analyseren al sinds onze oprichting ontwikkelingen in onderwijs en industrie. We kijken en luisteren goed naar onze klanten en verwerken hun leervragen in onze opleidingen. Met alles wat we ontdekken maken we onze opleidingen nog effectiever en helpen we mensen nog beter te leren.

loader