Start Maintenance Class

mystart

De handen inéén voor toekomstige monteurs

De technologische ontwikkelingen in de industrie gaan steeds verder; processen worden in sneltreinvaart geautomatiseerd en geoptimaliseerd.

Het blijkt dat bedrijven in Zeeland en West-Brabant steeds meer moeite hebben om monteurs aan te trekken, die de juiste vaardigheden hebben om complexe installaties en lijnen in bedrijf te houden en te optimaliseren.

Technicom, diverse bedrijven en de uitzendbureaus Actief Werkt!, De Pooter Personeelsdiensten, Randstad Techniek, Tempo-Team en Werk & Vakmanschap slaan de handen inéén om monteurs op te leiden die niet alleen gepland onderhoud kunnen uitvoeren, maar ook storingen kunnen analyseren en verhelpen en verbetervoorstellen kunnen doen.

De uitzendbureaus zullen kandidaten plaatsen bij de praktijk biedende bedrijven, waar de kandidaten de tweejarige opleiding tot monteur kunnen afronden. Bekijk onderstaand het 3-fasen opleidingsmodel. Technicom zorgt voor een vaste docent, die les geeft bij Bio Base in Terneuzen en die daarnaast de kandidaten op locatie begeleidt bij het praktijkdeel van de opleiding. Na afloop van de opleiding hebben de kandidaten een erkend mbo-diploma van Technicom op niveau 3 en hebben de bedrijven een goed opgeleide monteur.

Aanmelden voor het leer-/werktraject kan rechtstreeks bij één van de deelnemende uitzendbureaus: Actief Werkt!, De Pooter Personeelsdiensten, Randstad Techniek, Tempo-Team en Werk & Vakmanschap. Voor vragen over de opleiding kunt u contact opnemen met Technicom via telefoonnummer 010 - 23 137 38 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klassikale opleiding Eerste monteur E&I of WTB
Startdatum: september 2020 (1x per week les)
Duur: 2 jaar
Locatie: Bio Base Terneuzen

Contact

loader