Een succesvolle Summerschool 2018 bij Technicom

Terwijl de meesten van ons genoten van vakantie, was de Summerschool bij Technicom drukker dan ooit.

 

De afgelopen weken konden cursisten komen studeren en examens inhalen of begeleiding vragen aan de docenten die speciaal daarvoor aanwezig waren. Hierdoor is voor een aantal cursisten een studieachterstand mooi weggewerkt voordat de lessen weer beginnen.

 

We ontvingen een aantal enthousiaste reacties:

 

‘Vandaag is mijn laatste dag van de Summerschool en ik moet zeggen dit heeft me goed gedaan en vond het heel leerzaam en na vandaag loop ik weer op schema. De leraren hebben mij ontzettend goed geholpen en ik ben hun zeer dankbaar’.

 

‘Ik vond het persoonlijk fijn om tijdens de Summerschool een toets in te halen. Als het nodig is, kom ik volgend jaar graag terug als dat nodig is’.

 

‘De Summerschool heeft mij heel erg geholpen om mijn achterstand in te halen i.v.m. privé situatie. Eddie en Gerard hebben mij erg goed geholpen om de lesstof te begrijpen en hoe ik het beste zou kunnen leren in moeilijke omstandigheden. Bij deze wil ik de docenten en de rest die dit mogelijk gemaakt heeft bedanken voor jullie inzet voor de cursisten die het nodig hadden’.

loader